LØRDAG 28. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 105KR / DØR: 120KR

SHY SHY SHY

LONG ISLAND

Til september vender den københavnske synthpop-gruppe Shy shy shy tilbage til Loppen med deres nye EP Gloss, der igen udvider den folkekære duos imponerende repetoire af ørehængende melodier. Glæd dig til at synge med d. 28. september på Loppen.

Efter fem år på musikscenen og henholdsvis en EP og en albumudgivelse i bagagen, er den charmerende danske duo SHY SHY SHY bestaende af de to frontfigurer Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard igen aktuel med en ny anmelderrost EP ved navn Gloss

De der har fulgt med i den populære og prisvindende TV-serie Doggystyle, som løb over skærmen pa DR3 henover vinteren 2018, vil formentligt også vide, hvem Shy shy shy er. Duoen står nemlig bag titelnummeret "Doggystyle (Pretty Please)" - ligesom de yderligere har skrevet to sange til serien.

Gloss indeholder de tre sange fra serien og yderligere to helt nye – "Neon" og "Feels Like Home". De to nye sange, er ligesom de andre, inspireret af serien, men skrevet efterfølgende, mens Kjeldgaard og Cordes fulgte med i Doggystyle pa TV. Om processen udtaler Shy shy shy: ”Først var det bare meningen at vi skulle skrive titelmelodien til serien, men da vi først var kommet i gang, kunne vi nærmest ikke stoppe igen. Anna Emma Haudal (Manuskriptforfatteren og instruktøren bag ’Doggystyle’) er exceptionelt dygtigt til at portrættere det moderne, selvoptagede og søgende menneske og det var næsten for nemt at kende os selv i historien.”

Temaet for sangene på Gloss er at blive ”slået tilbage til start”, fordi livet falder fra hinanden og fortæller om alle de konfrontationer og refleksioner det medfører. De handler om det vi står tilbage med, nar glansen falmer, hvilket har inspireret til titlen. I forbindelse med udgivelsen af Gloss var Shy shy shy på en større Danmarks-turné med flere udsolgte koncerter. GAFFA DK anmeldte turnéstarten i Aarhus med fem stjerner og overskriften ”Shy shy shy bøjer deres talent og overskud i neon”.

Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk på trommer, Símun Lindholm Mohr på bas og Christian Balvig på keys. Sammen har bandet spillet på adskillige klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival, SPOT og MS Dockville (DE), og koncerten på Loppen d. 28. september er bestemt værd at se frem til!

 

Support: Long Island

Med 90’er-inspirerede synthesizer-hooks og en drømmende vokal er Long Island musikken, du ikke kan stå stille til, og lyden af din euforiske fredag aften og din samvittighedsfulde lørdag morgen. Musikken består af et dansabelt popunivers, der ligger rammerne for personlige og udleverende tekster, som bygger på den rastløshed, man går med i start tyverne.

En konstant kamp med nostalgiske hjertesorger og sene byture, der bliver beskrevet af fængende melodier og understøttes af 90’er-inspirerede synthesizer-hooks. Uden at pakke ordene ind, formår bandet at skrive bundærlige sange om at være ung og når nostalgien rammer. Ta' blot et lyt til førstesinglen "Hælder Op", der siden slutningen af juni har opnået over 13.000 plays på Spotify.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 28. sep 2019
Add to Calendar