SØNDAG 24. MAR 2024 - KL 19.00
ENTRÉ: 240KR

SLIFT(FR)

KANAAN(NO)

Loppen er første stop på en rejse til de mørke, psykedeliske kroge af det ydre rum, når SLIFT i 2024 igen sætter sig i førersædet af stoner-rumskibet! Tunge riffs og hårdtslående grooves møder fuzzet science-fiction, når Toulouse-trioen opløser rum, tid og grænserne mellem stoner-rock, kraut og jazz d. 24. marts med norske Kanaan som special guests!

Det er efterhånden tre år siden at SLIFT udgav deres anmelderroste LP, UMMON, en knogleknusende, mørk rum-odyssé gennem afkroge doom-metal, psykedelisk rock, der gennem gentagelse og rendyrkede udbrud af furore eksperimenterer med både trance og energi i et tidløst univers. Teksterne fortæller fantasifulde myter om titaner, rumrejser og kosmiske urkræfter, der matcher SLIFTS atmosfæriske og dyriske musikalske univers

Selvom SLIFTs musik skuer mod det ydre rum og abstrakte dimensioner, har gruppen deres rødder i her på jorden i Toulouse, hvor brødrene Jean og Remi Fossat dannede et punk-band med deres skoleven Canek Flores. Selve navnet SLIFT stammer fra en karakter i Alain Damasios science-fiction roman “La Zone du Dehors” og snart flød sci-fi indflydelserne også over i trioens musik, hvilket resulterede i at trioens debut-EP Space Is the Key landede på et noget mere psykedelisk og tungt sted end SLIFTs punkede ophav. Og herfra bliver det kun mere syret:

Da SLIFT året efter udgav debutalbummet La Planeté Inexplorée, blev der introduceret højere tempo og bongotrommer (!)  og med deres nye spacey, krautede og jazzede lyd kom SLIFT med et futuristisk bud på stoner-rock, og det blev bemærket, da bandet cementerede sig i YouTubes algoritmer med deres KEXP session fra 2019. 

Da bandet sidst passerede Loppen var det på bølgen af UMMON, og når de igen i marts inviterer os indenfor i rumkapslen, bliver det med helt nye space-jams fra trioens kommende plade ILION, der lover alt fra Godspeed! You Black Emporer…-agtige lydflader til episke udbrud af apokalyptisk intensitet og intrikate psykedeliske kompositioner. 

"This is an album constructed in the manner of a Homeric story," fortæller SLIFT. "Where the two records differ is that ILION is about human emotions and feelings, whereas UMMON was telling an epic story with a distant view. ILION represents the fall of humanity and the rebirth of all things in time and space."

Det er om noget store ord, men der er ingen tvivl om, at SLIFT kommer til at leve op til dem, når de indtager Loppen d. 24. marts 2024!

KANAAN
Kanaan har for længst opnået et solidt renommé i hjemlandet for deres mind-blowing live-koncerter, og lige siden debutpladen Windborne (2018) har den norske power-trio vundet mere og mere terræn indenfor psychrock-kredse rundt omkring i verden med optrædener på bl.a. Roadburn Festival.

Med hele seks fuldlængde album - og et formidabelt live-album - på bagen er Kanaan et af de mere produktive rockbands anno 2023, men kvaliteten er i top og kemien er stærk, og i 2021 vandt space-rock-trioen sågar en norsk Grammy (Spellemannsprisen) for albummet Earthbound

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 24. mar 2024
Add to Calendar