SØNDAG 06. MAR 2022 - KL 19.00
ENTRÉ: 150KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

SNAIL MAIL(US)

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere vil snarest modtage mail fra Tikkio med info om refusion eller konvertering af billetter til gavekort, så hold øje med mailindbakken.

Tilbage i 2018 stormede amerikanske Snail Mail ind i indierockens førerfelt med debutalbummet, Lush. Nu er den ærlige indierockkomet tilbage med sit andet album, Valentine, som udkommer til november. Herefter drager hun på en omfattende tour, der tager hende forbi Loppen søndag d. 6. marts 2022.

Det er ikke en underdrivelse at sige, at Snail Mail med det borgerlige navn Lindsey Jordan, tog røven på indierockverden, da hun albumdebuterede med et ualmindeligt skarpt øre for medrivende lo-fi rockmelodier og et imponerende lyrisk overskud for en 17-årig forstadspige fra Maryland, US. 

“I’m in full control / I’m not lost / Even when it’s love / Even when it’s not” synger hun på "Full Control", og denne naturlige evne til at være mange ting på én gang gav genlyd hos mange musikelskere. Modsigelsen mellem tillid og sårbarhed, magt og delikatesse viste sig at have en gennemgribende effekt på Jordans lydbånd, som selvfølgelig blev et skelsættende øjeblik i den unge sangerindes karriere.

"With Lush, Jordan earns her place as a leader in the next generation of indie rock" - Pitchfork (8,7/10)

På det kommende album, Valentine, både definerer og cementerer hun denne ærlige og oprigtige stil. Igennem 10 sange - skrevet i perioden 2019-2020 ene og alene af Jordan - bliver vi ført med på en adrenaliserende odyssé af ægthed og originalitet i en æra, hvor indiemusik alt for ofte bliver reduceret til blid, homogen pop - komponeret af ghostwriters.

Med en omhyggelig præcision viser Jordan på Valentine sig som en kunstner, der har valgt at tage sig tid. Referencepunkterne er brede og psykisk rørende, mens teksterne på mesterlig vis bygger videre på det fundament, hun fik etableret på sin første plade for at kunne give en endnu dybere forståelse af hjertesorg. Glæd dig til en helt speciel aften med Snail Mail i Loppens intime rammer søndag d. 6. marts.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 06. mar 2022
Add to Calendar