FREDAG 03. JUN 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 100KR

SNAKE & JET'S AMAZING BULLIT BAND

THE BOO BOO BAMA ORCHESTRA(SE)

Snake & Jet's Amazing Bullit Band er tilbage!!! Og det bliver en sanselig og dansevenlig fornøjelse, når deres uortodokse og legende retrorock rammer Loppen d. 3. juni med psykedelisk assistance fra den anden side af sundet. Samme aften kan du nemlig opleve The Boo Boo Bama Orchestras sprængfarlige combo af afrobeat, reggae og anatolsk funk.

Det er snart 20 år siden, at Thor Rasmussen og Thomas Frederiksen fandt hinanden i musikken og startede Snake & Jet's Amazing Bullit Bands - et af de bands, der er nærmest umuligt at beskrive med ord. I løbet af tre albums har bandet lydt som den kompositoriske ækvivalent til bullit-bashing på en nedslidt spillehal, et soundtrack til Arthur Rimbauds The Drunken Boat og den musikalske manifestation af Ken Keeseys The Magic Bus. Legen er central, og udtrykket er måske lige gakket, som det er groovy, men netop derfor får du også svært ved at holde foden i ro, når først Snake & Jet's går på scenen. 

Tilbage i marts udgav de deres splinternye, fjerde album, Sphere, med velkendte ingredienser bestående af trommer, fløjter, orgler, synthesizere, vokal og særdeles generøse mængder phase, fuzz og distorstion. Og er du til King Gizzard & The Lizard Wizard, GOAT eller The Doors, kan du godt gøre dig klar til at kaste din kærlighed over Sphere og ikke mindst Snake & Jet's Amazing Bullit Band, når de lægger vejen forbi Loppen d. 3. juni.

Boo Boo Bama Orchestra er et hash-infuseret musikkollektiv af lydkunstnere med rødder i afrobeat, reggae og anatolsk funk. Det musikalske udtryk varierer, men groovet og den eksplosive live-energi er konstant. 100 % lummerhed, glitter-kaos og hofter, der ruller som Patrick Swayze på 4:20.

"Musiken ljuder av svunna tiders groove och influenser som afrobeat och New Orleans-doftande voodoosoul bildar en smältdegel av spännande ingredienser" - HYMN.se

Kollektivet er født på en tur til Frankrig, hvor to af medlemmerne mødtes for første gang, der affødte et venskab, der hurtigt voksede sig til et smukt monster på et gammelt træskib i Gøteborg Havn. Ved at eksperimentere med forskellige genrer og påvirkninger opstod en organisk sound, bandet har valgt at kalde det "psychedelic bocktail boogie". Siden da har bandet udgivet en EP, udsolgt adskillige shows i Göteborg og Stockholm og arbejder i øjeblikket på deres debutalbum.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 03. jun 2022
Add to Calendar