TORSDAG 16. FEB 2023 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 130KR

SORRY(UK)

London-baserede Sorry er stille og larmende, mystiske og mytiske, og så er de godt på vej til at blive dit nye yndlings indierock-band! Bandet står i år klar med opfølgeren til den anmelderroste debut med Anywhere But Here, og tager på en omfattende Europaturné, der rammer Loppen d. 16. februar 2023.

OBS. Billetsalget starter fredag d. 9. september kl. 10.00.

Tilbage i 2016 begyndte Asha Lorenz og Louis O’Bryen at lave musik under navnet Fish, og var en del af Brixtons Windmill-scene sammen med bands som Shame, Goat Girl og Black Midi. Dette blev startskuddet på Sorry, der efter en lang række singler og mixtapes endelig i 2020 var klar med deres længeventede debutalbum 925. Og ventetiden var det hele værd, for 925 er et yderst ambitiøst album, der med finurlige lydeffekter og ironisk distance står som en helstøbt debut, hvor elementer fra både klassisk rock'n'roll, post-punk, 80'er-pop, folk og jazz giver sit besyv med. 

Sorry består nu af fem medlemmer, hvor Asha Lorenz og Louis O’Bryen fortsat er bandets primære sangskrivere. Lorenz' nøgne og ærlige vokal står uden tvivl som det mest konsistente element, der sammen med O'Bryens vokal binder det hele sammen. Deres evne til at tæmme det vildskabelige virvar går heller ikke ubemærket hen hos musikkritikere som NME, Line of the Best Fit og Pitchfork, der nærmest står i kø for at dele deres begejstring. 

"Sorry are unafraid of experimenting whilst giving you everything you want." - Line of the Best Fit (9,5/10)

Det kommende album Anywhere But Here er produceret af bandet selv sammen med Portisheads Adrian Utley i Bristol i løbet af 2022, og hvis deres første album 925 (produceret af Lana Del Rey og Gorillaz producer Jamie Dring) var mere elektronisk, hylder Anywhere But Here de klassiske sangskrivere fra 1970'erne, som Carly Simon og Randy Newman. 

Glæd dig til en opvisning i underspillet rock'n'roll-attitude og ironiske shenanigans, når Sorry gæster Loppen d. 16. februar 2023!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. feb 2023
Add to Calendar