FREDAG 22. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

STEVE GUNN(US)

PAPERCUTS(US)

Oplev den amerikanske singer-songwriter og tidligere Kurt Vile-guitarist, Steve Gunn på Loppen d. 22. marts. Med sig har han det nye, ambitiøse album, The Unseen in Between, der får flotte ord med på vejen af de amerikanske anmelderne og supporten leveres af de San Fransisco-baserede shoegazere, Papercuts.

"Elegant, judiciously deployed freakouts are a hallmark, the sign of a player bold enough to rein himself in rather than over-indulge"
- Mojo Magazine (4/5)

Steve Gunn er født i Lansdowne, Pennsylvania, USA og er en Brooklyn-baseret sanger-songwriter. I mere end et årti været en afgørende figur i amerikansk musik med en lyd der fremkalder fordybende og psykedeliske soniske landskaber, både live og på plade. Siden hans første selvbetitlede album har han udgivet et hav af plader både som solist og i adskillige kollaborationer, der ofte placeres højt på årslisterne hos de amerikanske anmeldere.

Gunn er kendt for at fortælle andre folks historier, men på sit seneste album, The Unseen In Between, udforsker han sine egne følelsesmæssige landskaber med sine mest komplekse og ambitiøse sange, til dato. Teksterne fremkalder både indre rejser og følelsesmæssige stormvejr, men værket vidner om en kunstner, der tydeligt har fundet et roligt sted midt i stormen.

 

Support: Papercuts (US)

Spidsfindighed er ofte en undervurderet kvalitet, men er en af de absolutte forcer hos det amerikanske band, Papercuts. Det er blandt andet grunden til, at deres nye album, Fading Parade, er et særdeles friskt pust indenfor dream pop-verdenen.

Forsanger Jason Robert Quevers smukke sangskrivning er tankevækkende, stille og stemningsfuld og samtidigt ufattelig ambitiøs, og gør Papercuts til dream pop af højeste kaliber. I modsætning til mange andre bands, der falder ind under den samme soniske paraply, forsøger det San Francisco-baserede band ikke at efterligne heavy hitters fra sidste års shoegaze-udgivelser. I stedet viser Quever og co. en blidere og mere sofistikeret tilgang til den atmosfæriske popmusik, hvor den musikalske penselføring er både præcis og overbevisende kraftfuld.

Vi glæder os til at åbne dørene til en aften med masser af musikalsk overskud!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 22. mar 2019
Add to Calendar