LØRDAG 14. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

THE STROPPIES(AU)

HOLM(DK)

Vi er utrolig glade for at kunne byde et af Australiens mest lovende indierockbands The Stroppies velkommen på Loppen sammen med danske Holm.

The Stroppies debuterede tidligere på året med albummet ved navn Whoosh. Et vrøvleord indrømmer bandet, men også et lydord der ret præcist beskriver den energi firkløverets kække indierock strutter af. Det er tilbagelænet og solbeskinnet men også knitrende og groovy som hos et guldalder Flying Nun band fra samme breddegrader.  

Om albummet siger The Stroppies, at det er inspireret af alle mulige ting – livet, jobs, kærester, tegneserier og de sidste seks årtiers guitarpop hvor af gruppen særligt fremhæver Bill Fay fra The Clean og Stephen Malkmus som deres helte.

The Stroppies blev dannet ved et køkkenbord i Melbourne i 2016 af Gus Lord, Rory Heane, Claudia Serfaty og Adam Hewitt. Udover Stroppies har medlemmerne været eller er involveret i bands som Boomgates, Twerps, Tyrannamen, Primetime, Blank Statements, The Blinds, White Walls, See Saw og Possible Humans.

Holm
Holm er et soloprojekt fra multi-instrumentalist og sanger Mikkel Holm Silkjær og sidste skud på stammen i et allerede imponerende bagkatalog af udgivelser og bands der tæller Yung, Brooch, Visitor Kane, Happy Hookers For Jesus og Urban Achievers.

De der er fortrolige med Mikkel Silkjærs musik, vil helt sikkert genkende Holm og debut-EP'en Dappled som hans - den umiskendelige metalliske vokal, skarpe guitar og Mikkel Silkjærs særlige melodiske sensibilitet.

Men under navnet Holm lader Mikkel Silkjær melodierne træde tydeligere frem end nogensinde før. Det udmønter sig i sprudlende og eksplosive sange med  tekster om identitet, forandring og ungdom.

Debut EP'en Dappled udkom sidste forår på britiske Tough Love og en opfølger med udgivelse næste år er på vej og en ny single lige om hjørnet.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 14. sep 2019
Add to Calendar