FREDAG 13. APR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

SUNFLOWER BEAN(US)

DAN ROSE

Rocken er ikke død, den har bare ventet på det rette band til at puste nyt liv i genren. Og det gør Sunflower Bean! Bandet har allerede i sit første leveår tændt den gamle rockfakkel på ny og bringer nu rocken ud af de støvede traditioner og ind i fremtiden. Julia Cumming (vokal/bas), Nick Kivlen (vokal/guitar) og Jacob Faber (trommer), har alle stadig til gode at runde de 20, men er allerede veteraner på rock-DIY-scenen i Brooklyn, New York.

De tre musikere har bearbejdet den heroiske karisma i VU Psychedelia og Black Sabbaths mørke rocklyd med et utal af forskellige lo-fi-lyde, så den passer ind i deres egen generations indie-etos.

De er beskidte, de er sexede, hypnotiske og polerede, kraftfulde og oprigtige. Sunflower Bean er New Yorks nye rockansigt!

 

Support: Dan Rose

Bevæbnet med en akustisk guitar og en forkærlighed for rockmusik og singer/songwriter-traditionen, leverer Dan Rose et direkte og friskt udtryk med nærvær og varme. Debutalbummet er på vej gennem crowdfunding debut album og førstesinglen derfra, “The Girl Who Loved Roses”, rammer streamingtjenesterne samme dag, som Dan Rose rammer Loppen!

"Catchy melodier med en befriende naivitet" - Sebastian Wolff (Kellermensch) 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 13. apr 2018
Add to Calendar