TORSDAG 30. MAR 2023 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 210KR

SUNGAZER(US)

Sungazer forener på kyndigste vis det organiske og syntetiske i deres futuristiske og progressive fusionsjazz, og sendte et fuldstændigt pakket Loppen til outer space i juni 2022. Nu vender den Brooklyn-baserede nu jazz-duo tilbage til Danmark, og det bliver uden tvivl en fest, når de igen indtager Loppen torsdag d. 30. marts!

Sungazer er en international future jazz-duo bestående af trommeslager, Shawn Crowder, og bassist og YouTuber, Adam Neely. Duoen blev oprindeligt dannet i Brooklyn, NY i 2014, og lige siden har de bragt deres unikke blanding af hårdtslående fusionsjazz, 8-bit, progressiv rock og EDM til stående ovationer på turnéer i USA og Europa.

Det er altid spændende, hårdtslående, fremadskuende og fuldstændigt uforudsigelige, når Sungazer udforsker det menneskelige element af improvisation indenfor rammerne af moderne elektronisk musik. Duoens musik er som skabt til at skubbe grænserne for, hvad musik skal kunne i det 21. århundrede, hvilket man allerede kunne høre på deres første EP'er Sungazer, Vol. 1 og Vol. 2.

“Masterful melding of electronic gadgets with a delightfully human touch and soul” Everything is Noise 

I 2021 udgav de deres længe ventede debutalbum Perihelion, hvor duoen udforsker både tid og de liminale rum mellem jazzimprovisation og moderne elektronisk musik. Albummet blev co-produceret og mixet af Simon Grove (Plini, Protest The Hero, Intervals), og til trods for både et eklektisk væld af inspirationer og gæstemusikere formår Sungazer at holde sammen på det hele og få det til at gå op i en højere enhed.

"There’s a unifying thread across the records which makes everything feel almost unusually organic, as if it was always meant to be like this" - Scene Point Blank (8,1/10)

Forvent en højenergisk - og ikke mindst en underholdende - aften med et tårnhøjt musikniveau, når Sungazer vender tilbage til Danmark og gæster Loppen igen torsdag d. 30. marts!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 30. mar 2023
Add to Calendar