FREDAG 13. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

TACOCAT(US)

TWEN(US)

Slik, glimmer, Hondaer, Ramones, tacos, katte, hash, the Go Go’s og feministisk sci-fi er nogle af de ingredienser, der sammen danner Seattles bedste glimmerpunkband, Tacocat. Vi kan slet ikke vente med at åbne for konfettiposen og Tacocat, når de sætter kulør på Loppen til september.

Da Seattle bandet Tacocat, bestående af sangerinde Emily Nokes, bassist Bree McKenna, guitarist Eric Randall og trommeslager Lelah Maupin, dannede bandet i 2007, reagerede omverdenen kraftigt på, hvordan bandet adskillede sig fra den traditionelle Seattle scene. Men det var et ganske bevidst valg for den farverige kvartet. For at skille sig ud fra deres dengang fashionable grunge- og garagerockbrødre, lagde Tacocats vægt på at skrive sjove og fængende feministiske pop-punksange og spille DIY turnerer koordineret via MySpace.

Deres sange omhandler alt fra menstruation, skøjteprinsessen Tonya Harding og synske katte, og netop denne ærlighed og humor har givet bandet en stor, solid base af dedikerede fans, som har fulgt dem hele vejen fra private kældershows og barer til at spille udsolgte venues over hele USA.

‘This Mess is a Place’, Tacocats fjerde album og første på Sub Pop Records, får piben dog en lidt anden lyd. På bandets nye udgivelse forholder de sig til samfundsrealiteten i Amerika efter valget i 2016. En realitet, hvor ondskab ikke længere fejes under gulvtæppet, og hvor indskrænkede borgerrettigheder, overgreb og tragedier fylder avisernes forsider. Men selvom de deprimerende nyheder kan give en person lyst til at kravle under dynen og sove i 1000 år, så tager Tacocat kampen op med dét, de gør bedst - at skabe glæde og håb via kulørte og energiske sange. Så deltag i den festlige revolution, når Tacocat kaster musikalsk konfetti på Christiania til september.

 

SUPPORT: TWEN
Det er uffatteligt passende, at den Nashvillebaserede garagerockgruppe TWEN eneste udgivelse indtil videre er en live-EP. Og når man først har hørt gruppens fuzzfyldte lo-fi popperler, får man kun lyst til mere. Sangene er spækket med fængende melodier, som leveres med masser af nerve og sjæl fra forsangerinde Jane Fitzsimmons. Melodierne tilføres Beachhouse-lignende vokalharmonier med en dejlig afrundet rumklang.

TWEN er både larmende og tungt, men samtidigt let, skævt og smukt, hvilket tydeligt høres på bandets første EP samt singlerne fra debutalbummet, der er sat til at udkomme d. 20. september. Du kan derfor roligt forvente at høre de nye numre som én af de første, når de spiller support for Tacocat d. 13. september på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 13. sep 2019
Add to Calendar