FREDAG 29. NOV 2019 - KL 21.00
UDSOLGT

TEMPLES(UK)

ANNI B SWEET(ES)

Vi er nok mange, der har ventet spændt på nyt fra britiske Temples, og endelig sker det! Bandet har netop offentliggjort at de udgiver deres tredje album, Hot Motion, til september og følger op med en Europaturné, som kommer forbi Loppen d. 29. November.

Temples blev dannet i den engelske by Kettering tilbage i 2012 af sanger og guitarist James Bagshaw, bassist Thomas Walmsley og guitarist Adam Smith, og der gik ikke længe, før de sprængte de engelske hitlister med singlen ’Shelter Song’. Med tydelige referencer til 1960’ernes psykedeliske rock og pop, faldt sammenligningerne hurtigt på bands som Kula Shaker, Brian Jonestown Massacre og endda The Beatles, men bandet bevidste hurtigt, at de lever fuldt op til forventningerne.

De britiske 60’er-rockere i Temples er i særdeleshed kendt for deres fascinerende liveshows, hvilket blandt andet blev demonstreret, da de besøgte København i 2017. Og efter at have spillet en fantastisk koncert på dette års All Points East Festival, med blandt andre The Strokes og Primal Scream, har Temples endelig annonceret en omfattende europæisk og amerikansk headlinerturne til efteråret med pladen Hot Motion

Med udgivelsen af Hot Motion følger bandet op på deres anerkendte album ’Sun Structures’ fra 2014 og ’Volcano’ fra 2017, som gav dem en stor fanskare over hele kloden. I USA prydede de scenerne hos The Tonight Show og The Ellen Show, mens musikkritikerne lovpriste deres rapsodiske psychrock. Og i Storbritannien erklærede Clash Magazine, at Temples var ”the sound of ‘60s experimentation smashed stunningly into the present day.”

Med det nye album føler trioen, at de har fundet tilbage til nerven og ånden fra deres debut i 2014 og beskriver selv pladen, som et komplekst album der vokser for hver lytning. "I’m excited for people to experience these songs for the first time,” erklærer sanger og guitarist James Bagshaw. Det samme er vi! Vi glæder os helt vildt til at kunne præsentere Temples live på Loppen til november.

Support: Anni B Sweet

Den unge, andalusiske sangerinde Anni B Sweet har allerede turneret intensivt i det meste af verden, og er uden tvivl en af de allermest spændende popmusikere, der er kommet ud af Spanien i de seneste år. I en alder af blot 18 år udgav hun sin første single 'Start, Restart, Undo' gennem det spanske, uafhængige pladeselskab Subterfuge Records, hvor hun efterfølgende har udgivet tre ambitiøse, engelsksprogede udspil, der har sikret hende en stor fanbase i både USA, Europa og Asien.

I maj 2019 udkom hendes fjerde fuldlængde album Universo por Estrenar, hvor hun med hjælp fra Temples' James Bagshaw på produktion har kreeret 12 aldeles iørefaldende neo-psykedeliske popsange. 60'er/70'er-æstetikken er et tilbagevende varemærke hos Anni B Sweet, og er også yderst fremtrædende på det nye album, som også afspejles i det flotte album-artwork, der er lavet af den mexicanske grafiske kunstner Pogo, der tidligere har lavet artwork for kunstnere som Unknown Mortal Orchestra, Tame Impala og Ariel Pink.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 29. nov 2019
Add to Calendar