FREDAG 14. OKT 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 100KR

TETTIX HEXER 'AERO' RELEASE PARTY FEAT.

TETTIX HEXER(VISUALS BY JOAKIM MOESGAARD)

BURNING PYRE & CANADIAN RIFLES(PT/UK)

SPLITSCREEN

ROYAL SPACE PORN(NO)

Til november udgiver Tettix Hexer sit andet fuldlængde album, men allerede fredag d. 14. oktober, inviterer den elektroniske troldmand inviterer os ind på Loppen til strålerne fra den sagnomspundne verden, 'Aero', der også er titlen på det kommende album!

Formstøbte luftformationer afslører sig selv som det nyt fuldlængde album, Aero, fra Tettix Hexer, der udgives d. 9. november via internetfællesskabet Upscale. Til denne særlige aften på Loppen er Aero dog allerede klar til at blive delt med alle, der ønsker en tidlig indvielse i de nye musikalske skatte, og alle gæster på aftenen vil modtage en download-kode til albummet - næsten en måned før den officielle udgivelse.

Fordi Tettix Hexers yndlingsgenre er "venners musik", har den eklektiske musiker inviteret venner fra nær og fjern til at spille med samme aften, så foruden Tettix Hexer kan du også glæde dig til at opleve Splitscreen (Eigil Pock-Steen Jørgensen and Casper Munns from Himmelrum), Royal Space Porn and Burning Pyre & Canadian Rifles. 

Der er kort sagt god grund til at kigge forbi til Aeros indflyvning på Loppen d. 14. oktober til en aften med tætte luftformationer, magmajazz, drum'n'gaze, digicore, horisontale sonoer og performative lyde.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 14. okt 2022
Add to Calendar