TORSDAG 07. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 110KR

THE TREMOLO BEER GUT

THE ORGELHEIMERS

ONBC

I anledning af 20-årsjubilæet for udsendelsen af debut-LP'en The Inebriated Sounds of... spiller The Tremolo Beer Gut en kort række shows, hvor hele albummet opføres i korrekt rækkefølge + lidt andet godt fra kataloget. Heldigt for os, bringer det dem forbi Loppen torsdag den 7. november. En aften som utvivlsomt bliver smålegendarisk!

The Tremolo Beer Gut behøver ikke den store præsentation. "They love tremolo, they love beer and they've got guts!" Og hvad mere har man brug for?

Fortællingen lyder at bandet blev dannet tilbage i 1998, da Sune Wagner (The Raveonettes & ex-Psyched Up Janis) og Yebo (Heavy Trash, THAU, Junior Senior, etc.) lyttede til gamle surf plader i tourbussen og blev enige om, at Danmark manglede et surfband. Resten er, som man siger, historie. 

The Tremolo Beer Gut deler en stor kærlighed til surf-musik, exotica og ikke mindst filmmusik af komponister som John Barry, Henry Mancini, Ennio Morricone etc. Sangene er korte og instrumentale - når man lige ser bort fra de sporadiske skrål og skrig - og de får dig til at svinge i hofterne, som var du Elvis i King Creole.

Bandet mener selv, at du får den helt rigtige Tremolo-oplevelse på en mørk, tilrøget, svedig klub – up close and personal. Så hvilket bedre sted end Loppen til at få den perfekte Tremolo-jubilæums-oplevelse? Vi glæder os i hvert fald til at byde bandet velkommen tilbage på Loppen og ikke mindst til at fejre jubilæet for The Inebriated Sounds of... Så kom fejr med os og get your surf on til november!

Support: The Orgelheimers & ONBC

To hammondorgeler, guitar og trommer møder Russ Meyers' pladesamling og et omvendt rygeforbud i denne øretævende kvartet, der er blevet kaldt alt fra "surfjazz" til "bindegale. The Orgelheimers har længe huseret på de danske spillesteder, og det er kort sagt umuligt ikke at lade sig overgive til deres sprængfarlige orgelunivers!

ONBC's lydunivers er ofte sammenlignet med Low, Chris Isaak og Julee Cruise. Musikken er intens og filmisk - det er de storslåede, evige temaer om kærlighed, afsky og død, der er genoplivet i stemningsfuld indiepop, fuldendt af sfæriske vokale harmonier fra de to kvindelige forsangere, Camilla og Tanja.

ONBC er opstået af asken fra bands som epo-555 og Superheroes og dukker denne aften op i "hush hush-udgave". Det betyder basically et lydmæssigt mere simpelt set, med et meget enkelt tromme set-up, der bringer vokalerne, de dybe toner i keyboards'ene og guitarens twang helt i front.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. nov 2019
Add to Calendar