ONSDAG 08. FEB 2023 - KL 16.15
ENTRÉ: 30KR

THE RESIDENTS & HOMER FLYNN PRESENT:

TRIPLE TROUBLE

EXTRA FILM SCREENING AT BYENS LYS

I forbindelse med The Residents' besøg på Loppen er vi glade for at kunne invitere til to filmvisninger af filmen Triple Trouble (med originalt soundtrack fra The Residents) i Christianias gamle biograf, Byens Lys, samme aften som en del af Vinterjazz 2023.

Triple Trouble møder vi den tidligere præst, Randall Rose Jr., der mistede troen på kirken og blev blikkenslager. Men i stedet for det simple liv, han forestillede sig, bliver Rose Jr. hurtigt optaget en uventet fare. En fremmed type svamp er begyndt at tilstoppe dræn over hele byen, og i samarbejde med hans eneste følgesvend Cherry, en AI-indbygget drone, samler Rose Jr. langsomt beviser for at underbygge sin bizarre teori: at den fremmede svamp er en trussel mod menneskeheden.

Filmen er skrevet og instrueret af Homer Flynn og The Residents og havde premiere på Chicago Underground Film Festival d. 27. juli 2022. Soundtracket er ligeledes skrevet af The Residents og i hovedrollen som Randall Rose Jr. finder vi Dustin York, søn af The Residents-forsanger Randy Rose.

Billetterne koster 30 kr. stykket, og vi gør opmærksom på, at Byens Lys kun har en kapacitet på 100. Vi åbner dørene til denne første filmvisning kl. 16.15 og filmen starter kl. 16.45. Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes kontant eller med MobilePay i baren i Byens Lys.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 08. feb 2023
Add to Calendar