TIRSDAG 26. APR 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 110KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

UNIFORM(US)

PINKISH BLACK(US)

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere vil snarest modtage mail fra Tikkio med info om refusion eller konvertering af billetter til gavekort, så hold øje med mailindbakken.

Tirsdag d. 26. april kan du for første gang nogensinde opleve den New York-baserede noise-rocktrio, Uniform, når de drager på europæisk forårsturné med landsmændene i Pinkish Black og rammer Loppen med deres intense mix af hardcore og industrial punk. 

"Uniform‘s music feels like a particularly intense form of therapy" - Treble

Uniform består af Michael Berdan (vokal) og Ben Greenberg (guitar og produktion), og gennem forvredne guitarer, skæv elektronik og sønderskudt percussion har de siden 2013 undergået en lang række mutationer indenfor et genrespektrum, der omfatter både industrial noise, hardcore punk og doom- og black metal med dæmonisk fængende vokalbidder. 

På deres seneste album, Shame (Sacred Bones 2020), er duoen blevet udvidet til en trio med Mike Sharp, der længe har fungeret som bandets livetrommeslager. Skal man tro anmelderne, er Shame bandets absolut stærkeste album til dato med et decideret ubehageligt omdrejningspunkt. 

Forestil dig antihelten i din yndlingsfilm uden nogen chance for at forlige eller forløse sig selv. Der er intet gidsel at redde. Ingen onde planer at forpurre eller tyranni, der skal omstyrtes. I stedet for at redde dagen er denne antihelt derfor dømt til en sisyfosk cirkel af eksistentiel elendighed.

Det er denne forbandelse, der er epicenteret i fortællingen på Shame, og ved netop at referere til denne verden af hårdkogt krimi og film noir er det lykkedes Uniform at gøre deres - i forvejen - mørke, voldelige musik, endnu mere mørk og voldelig.

"Shame isn’t an easy listen, but it’s an essential one" 
- New Noise Magazine (4/5)

Der er altså garanteret en mørk og intens aften, når Uniform indtager Loppen d. 26. april sammen med det amerikanske eksperimentelle, sci-fi avantgarde-metal synth-doomband, Pinkish Black.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 26. apr 2022
Add to Calendar