FREDAG 25. NOV 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 125KR

ALBUM RELEASE SHOW

VISITOR KANE

GRINDSET

Efter tre års pause på udgivelsesfronten er Visitor Kane til november endelig klar med opfølgeren til bandets imponerende to'er, Change of Heart, der igen udgives på Part Time Records. Det nye album har fået titlen, At Issue, og albumudgivelsen fejres med en releasekoncert på Loppen fredag d. 25. november med besøg fra duoen, Grindset.

Visitor Kane er et band i evindelig afsøgning af nye territorier.

I løbet af de sidste fem år er bandet gennemgået en række forandringer, startende som en synth- og trommemaskinebaseret duo med debutalbummet Easy Concern for siden at lade sig udvide til en kvintet. Den nye opsætning dannede grobund for et nyt lydmæssigt udgangspunkt på bandets andet album, Change of Heart, som bæres frem af håndspillede trommer, akustisk guitar og gamle casio keyboards.

Nu er Visitor Kane klar til nye eventyr med albummet At Issue, der tager sig ud som en ydmyg granskning af en ubegribelig verden. Det musikalske sprog er tidløst og nedtonet med nik til 60’ernes British Invasion og 80’ernes arbejder rock med et let psykedelisk twist.

Frontfigur Patrick uddyber: ”At Issue er mit forsøg på at beskrive verden gennem abstraktion. Verden er svær at begribe, så det føltes nærliggende at give mig i kast med. At verden kan være svær at forstå, kommer måske ind imellem til udtryk som pessimisme på albummet. Det er imidlertid noget jeg forsøger ikke at være, og jeg synes jeg kan finde lyse sider ved næsten alt. Titlen beskriver, for mig, denne position godt med sin iboende dualisme. På den ene side er det enormt analogt, på den anden side handler det bare om nuller og ettaller.”

Albummets første single ”Dead Loss” beskriver en verden i færd med at opgive al ambition. En verden der har accepteret en skæbne med konstant underholdning og meget lidt plads til refleksion og fremtidsperspektiv.

”Det er en mørk sang”, forklarer Patrick, ”men den er pakket ind i en let melodiøsitet, som giver den et underligt dystert islæt, som jeg ret godt kan lide.”

At Issue udkommer på vinyl og digitalt via Part Time Records 11. november 2022. Artwork af Matias Jørgensen.

GRINDSET
Grindset er en ny duo bestående af Daniel Honore og Gusse B, også kendt fra Pardans. Med akustiske instrumenter, kassettebåndoptagere og sang spiller duoen en surrealistisk blanding af eurocana, musique concrete og hip hop. I 2022 har Grindset indtil videre udgivet tre dobbeltsingler på pladeselskabet Tutti Bluff, senest "Dungeon / Iowa" der udkom i slut september.  

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 25. nov 2022
Add to Calendar