LØRDAG 30. APR 2022 - KL 21.00
UDSOLGT

VON DÜ

FALL BACK DOWN

Selvom de mørke vintermåneder venter forude, så har vi ét stort lyspunkt, vi kan glæde os til på den anden side. Von Dü vender nemlig atter hjem til dér, hvor det hele startede og spiller koncert på Loppen d. 30. april 2022. Glæd dig til en kæmpefest - med eller uden voksentøj!

Von Dü behøver efterhånden ingen introduktion. Von Dü er ikke et modefænomen der kommer og går. Von Dü er et konstant hvor bundniveauet er tårnhøjt og loftet ikke eksisterende. Med tre fuldlængdealbum og utallige koncerter i bagagen, har bandet det seneste årti sat en tyk streg under deres status som én af den danske undergrunds største offentlige hemmeligheder – og med en musikalsk stil der favner langt bredere end den ska og reggae-scene, de oprindeligt kom fra.

Med koncerter over hele landet er Danmark blevet bandets hjemmebane, og uden radiospilletid eller særlig kommerciel omtale formår de at tiltrække store folkemængder og kreerer en helt unik stemning til deres koncerter. Man hører ikke bare Von Dü. Man bliver forelsket, tager på arbejde, bliver dumpet, kommer i form, er på ferie eller bliver forlovet med Von Dü.

Det er dén særlige og livgivende stemning de bringer med sig når de igen indtager Loppen lørdag d. 30. april. Von Dü tropper op i sædvanlig topform og ser frem at levere et høj-energisk live-show i selskab med deres trofaste publikum og Loppens intime atmosfære.

Det er altid specielt og aldrig kedeligt at være i fornemt og uhøjtideligt selskab med Von Dü. Vi garanterer en aften med smil på læben og ekstremt løssluppen stemning. Von Dü spiller foråret ind og alle skal være med!

Von Dü har også inviteret Fall Back Down til at varme Loppens lokaler op med in-your-face-punkrock med orgel offbeat. Sing-a-long omkvæd og pulserende bas. Skarpe guitarer og hurtige trommer.

Fall Back Down trækker på både punkrock, two-tone ska og den tidlige jamaicanske reggae og præsenterer et tekstunivers hvor temaer som angst, psykisk vold, social uretfærdighed danner rammen for melodier, som sætter sig og ikke giver slip. 

”... a perfect recipe for a good vibe and catchy songs, which is exactly what Fall Back Down provide from the get-go" - Rockfreaks.net 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 30. apr 2022
Add to Calendar