LØRDAG 25. MAJ 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

WARBLY JETS(US)

BEFORE FIRE(DK)

Det er med god grund, at artister som Liam Gallagher og The Dandy Warhols har erklæret deres kærlighed til bandet Warbly Jets. De er nemlig ikke din gennemsnitlige rock 'n' roll trio. De har en klar vision om, hvem de er, og de ved præcis, hvor de vil hen - helt til toppen! Den 25. maj får du chancen for at opleve bandet indtage scenen på Loppen, inden de indtager resten af verden med deres forbandet velsmurte progressive rock.

De kommer fra tre forskellige steder i USA, men Samuel Shea, Julien O'neill og Dan Gerbangs veje konvergerede på de stjernespækkede gader i Los Angeles, Californien. Bandets imponerende lyd og slående persona fik hurtigt skabt en buzz i branchen, og man forstår hvorfor, for Warbly Jets har hele pakken - de har talent, karisma og catchy sange, og nu er næste trin verdensdominans.

Med deres seneste EP, ’Propaganda’, stiller Los Angeles-trioen kritiske spørgsmål til vores globaliserede, algorytme-styrede og databaserede samfund, hvor linjerne mellem offentlig og privat bliver mere og mere sløret. EP’en blev udgivet i januar i år og strøg direkte ind som nummer 1 på FMBQ Album Chart. Ligesom deres selvbetitlede debut, der blev udgivet i 2017, byder ’Propaganda’ på stærke tunes, provokerende rock og massive beats. Bandet fortsætter med at stige på Spotify charts, har fået lovprisende ord med fra magasiner som Indie Shuffle, LA Record, and Rolling Stone Magazine, samt stor viral succes med singlen ’Alive’, efter den blev brugt i Marvels Spider-Man (PS4).

Efter et helt år på landevejen som support for Liam Gallagher, The Dandy Warhols, Mystery Lights og Night Beats, samt en headlinerturne i Kina og England, er bandet nu vendt tilbage til deres hjemmebane i Ultrasound Studios, Los Angeles, hvor de arbejder på nyt album, inden de igen indtager landevejen med en kæmpe turne i Kina, England og Europa, som heldigvis bringer dem til København i maj. De her drenge er ved at blive store, så fang dem mens du kan!

SUPPORT: BEFORE FIRE
Before Fire er et københavnerbaseret rock 'n 'roll band af den gamle skole, som kanaliserer deres helte fra 70'erne samt 00'erne. Deres sange er en perfekt balance mellem beskidt 70'er rock og fængende omkvæd, der får dig til at synge med på ingen tid. Hvis du tror at rockmusik i det 21. århundrede har mistet sin kant, så forbered dig på at blive blæst omkuld af Before Fire!

Glæd dig til en aften med fuld power på, når Before Fire og Warbly Jets rocker Loppen og grundigt igennem! 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 25. maj 2019
Add to Calendar