LØRDAG 31. AUG 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

THE WARLOCKS(US)

THE STEVENSON RANCH DAVIDIANS(US)

Amerikanske The Warlocks vender veloplagte tilbage med nyt album i maj. Til august kan du opleve de skæve psychrockere i selskab med deres musikalsk beslægtede landsmænd i The Stevenson Ranch Davidians som support, når de lægger vejen forbi Loppen.

Los Angeles-baserede THE WARLOCKS med den hårdtarbejdende Bobby Hecksher i front har siden 1999 skabt en ubarmhjertig og hypnotiserende lydmur som et sammenstød mellem klassisk psychedelia, krautrock og Velvet Underground-inspireret rock'n'roll. Enhver med blot en smule hang til psykedelisk rock vil øjeblikkeligt lade sig forføre af det sejlivede psych-orkester, og smelte sammen med deres støjende lydbølger.

Efter en tre-årig pause fra albumudgivelser står mægtige The Warlocks klar med albummet Mean Machine Music d. 31. maj, der byder på en række solide skæringer af bandets særegne take på mørk og fuzz-befængt psychrock. Præcis tre måneder senere kan du opleve bandet på Loppens intime scene, hvor de får support fra vennerne i sydcaliforniske The Stevenson Ranch Davidians.

THE STEVENSON RANCH DAVIDIANS blev stiftet i 2006 af sanger og sangskriver Dwayne Seagraves, og har lige siden lavet musik, der er tydeligt inspireret af den tidsløse 60'er psychrock, folk og soul, der væves sammen af tidlig amerikansk rootsmusik.

Bandets sidste udgivelse er Amerikana fra 2017, der med en eklektisk samling af sange forsøger at afmystificere den menneskelige ånd og vores mærkværdige og magiske rejser gennem livet. I den seneste tid har The Stevenson Ranch Davidians arbejdet på nyt materiale, som vi uden tvivl får lov af høre, når de gæster Loppen med The Warlocks d. 31. august. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 31. aug 2019
Add to Calendar