FREDAG 22. MAJ 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 210KR

INFO PÅ VEJ!

BIGBANG(NO)

Det er 8 år siden, at de energiske, norske rock'n'rollers i Bigbang sidst besøgte Loppen, og selvom Loppen ikke har ændret sig meget, så er Bigbang kun blevet større. Vi ser frem til igen at byde velkommen til et af Norges allerbedste livebands, når Bigbang gæster os d. 22 maj.

For dem, der ikke kender norske Bigbang, kan det siges, at der er tale om et allemandseje i vores naboland. I løbet af 00'erne er op til seks af Bigbangs album gået til tops på ​​Norges officielle albumchart, og mange af deres sange er fast inventar på norsk radio. Bigbang har efterhånden spillet flere gange i Danmark, inklusiv et besøg på Roskilde Festivals Orange Scene, og nogle husker måske endda, at trommeslager Olaf Olsen engang var manden bag tønderne hos Tim Christensen.

I 2020 er der imidlertid gået hele 8 år siden Bigbang sidst besøgte Danmark, hvilket skyldes, at de har brugt tid derhjemme siden den sidste albumudgivelse i 2013. I 2019 blev stilheden brudt med det anmelderroste album Glory Chord, hvor de samtidig udgav den ambitiøse live-film Play Louder, baseret på en 10 år gammel uudgivet optagelse på 35 mm.

I maj 2020 er power-trioen tilbage på dansk jord, og enhver der har sans for iørefaldende rock med rødder i slutningen af ​​60'erne og begyndelsen af ​​70'erne, skal spidse øre, når et af Norges bedste livebands tilbyder deres velassorterede hitkatalog.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 22. maj 2020
Add to Calendar