LØRDAG 11. SEP 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

EL PARAISO RECORDS & LOPPEN PRESENTS:

CAUSA SUI

Det er endnu engang en udsøgt fornøjelse at kunne præsentere de danske psych-helte i Causa Sui, når de gæster Loppen til en krautrockende, psykedelisk lørdagsfest d. 11. september 2021!

Causa Sui har efterhånden skabt sig en solid fanskare over hele verden, og bandet har gang på gang bevist, hvorfor de er i en klasse for sig, når det kommer til himmelstræbende psych & stoner i møde med tranceskabende jazz og kraut.

Hvor moderne psych-bands ofte kan fortabe sig i dyrkelsen af nostalgiske stiltræk, så har Causa Sui helt fra starten haft en anderledes åben og eksperimenterende tilgang. En tilgang, der reflekterer, at gruppens medlemmer har rødder i eksperimenterende projekter og at de har arbejdet sammen med folk fra bl.a. Sunburned Hand of the Man, Tortoise og fremtrædende musikere fra Chicagos jazzscene som f.eks. Rob Mazurek.

Gruppens fantastiske evne til at skrue numre sammen, der både byder på monumentale stoner rock-riffs og syrede improvisationer. Her er bevægelser ind i spiritual freejazz, drømmende forløb inspireret af gamle italienske soundtracks, krautrockede udladninger og som altid masser af ekstatisk støjguitar. Kort sagt lidt af en våd drøm for alle, der gerne vil bevæge sig med ud på en bevidsthedsudvidende lydrejse uden at hænge fast i fortidens syrerockklicheer.

Causa Sui er ved at lægge sidste hånd på en ny LP, så forvent både nye såvel som velkendte toner på Loppen lørdag d. 11. september 2021.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 11. sep 2021
Add to Calendar