LØRDAG 10. FEB 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

DE FORBANDEDE

LAZY QUEEN(NO)

Med krøllede skitser i hånden indspillede De Forbandede album nr. 2 i SomeStudio i en intens uge i sommeren 2017. Bandets legende tilgang er intakt og jam er et nødvendigt udgangspunkt for at De Forbandede kan befri sig selv musikalsk.

Fra et travlt kalenderår med 30 koncerter smukt fordelt i Danmark, er de mange indtryk bearbejdet til en tro på musik, benspænd og trangen til at være kreativ.

Planen var at lave en plade, hvor følelsen fra det første album blev videreudviklet, uden at gå på kompromis med naivitet og simpelhed. DEN EVIGE NAT, hedder det nye album. Otte numre med groovy beats, ørehænger vokal, orgel, fuzz guitar/bas, spring reverb og space echo udgør De Forbandedes nye album "Den Evige Nat" - et album, der kredser om fascination og væmmelse af ego, kærlighed og fremmede planeter. Til februar kan du høre en masse af de nye numre fra pladen, når De Forbandede gæster Loppen

De Forbandede spiller pop-stoner/psych-rock.

Support: Lazy Queen

Lazy Queen spiller højt og med en energi som sjældent er set andre steder. Deres koncerter er eksplosive og intense og publikum bliver ofte hevet så meget ind i stemningen at de ender helt oppe på scenen! Musikken ligger et sted mellem noise-rock, grunge og punk-rock. Med en væg af guitar, drivende baslinjer og hårdslående trommer, kræver Lazy Queen den opmærksomhed de fortjener.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 10. feb 2018
Add to Calendar