TORSDAG 17. AUG 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 170KR

FRONT LINE ASSEMBLY(CA)

DER REST(DE)

DJ BRAIN

FRONT LINE ASSEMBLY er den Vancouver-baserede musiker Bill Leeb's hovedprojekt. Som grundlægger af Skinny Puppy rykkede Leeb i 1986 videre, startede FLA, og udgav efterfølgende en række kassetter, som banede vejen for deres udgivelser i 1987: The Initial Command, State of Mind, and Corrosion.  I slutningen af ​​1988 optog de mini-LP'en Disorder, siden kombineret  med Corrosion og udgivet som Corroded Disorder. Deres 1989-udgivelse,  Gashed Senses og Crossfire, cementerede deres popularitet yderligere  på industrialscenen og lagde grund for deres første verdensturné.  I 1992 udgav duoen hvad for mange anses som at være en af de bedste  plader indenfor genren, nemlig det klassiske album Tactical Neural Implant. Front Line Assembly er inspireret af post-industrial bands  som Cabaret Voltaire, Portion Control, D.A.F., Test Dept, SPK,  og Severed Heads. Listen af bandlemmer i FLA har ændret sig en  del gangen gennem årene, men består nu af Bill Leeb, Jeremy Inkel  og Jared Slingerland.

DER REST er et goth-rock, post-punk avangardeband fra Hamborg, som har etableret en helt unik lyd og leverer en stærk live performance! Hård, poetisk tysk vokal og ekstremt energifyldte rifs og beats leveret med humor og en ægte punk-rock attitude. Der Rest er et af de mest spændende acts på den tyske ungergrundsscene lige nu, et must see!

DJ BRAIN er hus-DJ på Industrial/EBM klubben Braincorp. i København, og har spillet der igennem mange år. Desuden er DJ Brain aktiv på den internationale scene hvor han bl.a. Dj'er i Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Rusland. Dette vil være første gang at DJ Brain DJ'er på Loppen, hvor han vil spille før, imellem og efter Front Line og Supporten. DJ Brain spiller industrial/EBM, synth/future pop, post-punk/dark wave mm.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 17. aug 2017
Add to Calendar