LØRDAG 18. MAJ 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 55KR / 70KR

HEARTEATER(DK)

RELEASEKONCERT

AURALIST(DK)

OBS! Frem til d. 31. marts er der early bird-billetter til 55 kr, hvorefter prisen bliver 70 kr. For 130 kr kan du desuden få en t-shirt med i prisen.

Med deres stilsikre take på post-hardcore har Hearteater for længst vist sig som en navn, man bør holde øje med på den hjemlige metalscene. Med deres debutalbum i ryggen står de klar til at flå vores hjerter ud og æde dem råt lørdag d. 18. maj på Loppen!

Efter at have spist sig gennem den Københavnske undergrund med to anmelderroste EP’er, er den alternative post-hardcore kvintet Hearteater endelig klar med deres debutalbum A House In Rapture. Albummet udgives d. 17. maj gennem det danske label Prime Collective, og beskrives som et melankolsk og mørkt lydbillede, der er stopfyldt med knusende metal-riffs og karakteristiske growls.

A House In Rapture er produceret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, MØL og Cartographs) og er et forsøg på at indkapsle den rå lyd og energi som kendetegner Hearteaters live-shows. På albummet findes mosh-indbydende features med Dan Christensen (Sons Of Death Valley), Alexander Kolby (Dirt Forge) og Jesper Gün (Ghost Iris).

Lørdag d. 18. maj får du muligheden for at fejre udgivelsen af Hearteaters debutalbum, når bandet indtager scenen på et af Københavns mest rå og charmerende spillesteder, Loppen. Vi tør garantere en solid, metallisk aften med et højt energiniveau, masser af attitude og special guests, der vil blive offentliggjort løbende – kort sagt, en aften du ikke må gå glip af!

 

AURALIST
Progressiv metalcore fra København. AURALIST kombinerer Metalcore med progressive og elektroniske elementer for at skabe en fængende, tung og atmosfærisk mur af lyd.

I 2018 udgav bandet deres første single “EMPIRE” og de er i øjeblikket i studiet hos Chris Kreutzfeldt for at indspille deres debut-plade.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 18. maj 2019
Add to Calendar