ONSDAG 28. NOV 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

THE HOLYDRUG COUPLE(CL)

SUPPORT: DEADPAN

Det var for 10 år siden, i et hus i udkanten af ​​Santiago, Chile, at Ives Sepúlveda Minho og Manuel Parra begyndte at spille musik sammen, og The Holydrug Couple blev officielt født. Et årti senere har de lavet deres tredje plade, Hyper Super Mega, et album, der repræsenterer kulminationen af ​​alt, hvad de har lært i deres 10 år som et band.

Mesterværker af bands som The Beatles, The Beach Boys og Fleetwood Mac var alle referencepunkter da The Holydrug Couple lavede pladen Hyper Super Mega. Det var ikke altid eksplicit i lyden, men mere en bestemt ånd de lyttede efter.

Ikke alene er 'Hyper Super Mega' det mest fuldt realiserede Holydrug Couple album til dato, det er også deres bedst lydende album, og den 23. november kan du opleve det hele live, når den hellige duo gæster Loppen.

Support:
Efter bruddet med Deadpan Interference i 2016 stod Martin Funder, Max Cosnier og Sofie Westh tilbage med følelsen af, at de ikke var færdige med at lave musik sammen. Heldigt for os! For her i slutningen af 2018 er gruppen klar med ny band-konstellation og spritny EP. 

Bandet har skrottet ’Interference’ og kalder sig nu bare for Deadpan, men det er også det eneste sted, de har beskåret i bandmaskineriet. Bandet har derimod tilføjet nyt mandskab i form af forsanger Arsene Survie (Syringe) og guitarist og synthspiller Christian Skibdal (forhenværende The Wands), og sammen har de brygget videre på den eksperimenterende rocklyd, de tidligere var kendt for.

Det er noget nær umuligt at tilegne bandets karismatiske lyd en genre, men deres store kærlighed til pop-eksplosioner er ikke til at tage fejl af. Referencerne drages til 70/80’ernes eksperimenterende post-punk bands og mixes med 00’ernes dance-punk lyd pakket ind i samtidens mere moderne kompositioner. Den nye plade, 'Fool Moon', er produceret af Oliver Matthew Volz fra Shiny Darkly og udgives gennem det Paris-baserede pladeselskab Third Coming Records d.7. december. 

Så glæd jer til d. 28. November, hvor I vil få en smagsprøve på Deadpans nye, energiske lyd, når de varmer op for The Holydrug Couple på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 28. nov 2018
Add to Calendar