FREDAG 04. MAJ 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 110KR

LUCIFER(SE)

SWINDLER

Medlemmerne i heavy/doom/rock-bandet Lucifer kommer fra både Sverige og Tyskland men er alle bosat i sverige.
Lucifer skabte en signifikant buzz allerede første gang, de stod på scenen i begyndelsen af 2015 med deres debut-7’' Anubis. Herefter fulgte et længe ventet debutalbum, 'Lucifer I', der ligesom deres 7’' blev udgivet på Rise Over Records.
 
'Lucifer I', der er skrevet af Johanna Sadonis og den tidligere Cathedral guitarist Gaz Jennings, tændte en flammende brand for bandet og skabte en bølge af global medieomtale. Bandet landede i den periode også en eftertragtet forside hos den amerikanske heavy metal-bibel ”Decibel Magazine”. En drømme-start for et nyudklækket band. Lucifer har siden turneret massivt i både USA og Europa.
 
Nicke Andersson fra bl.a. Hellacopters, Emperial State Electric og Entombed har været med til at lave Lucifers nye album "Lucifer II" og er også med bag trommerne live når bandet i forbindelse med release rejser rundt i Europa.
Lucifers nye album udkommer til maj 2018, og i den forbindelse lægger det hårdtslående og hårdtarbejdende hold vejen forbi Loppen.
 
Live lineup:
Johanna Sadonis
Nicke Andersson
Robin Tidebrink
Martin Nordin
Alexander Mayr
 
SUPPORT:

SWINDLER:

Swindler er en rockmusisk legeplads for et erfarent rkløver på den danske musikscene. Gruppen består af ingen ringere end frontmand og rytmeguitarist Esben Elnegaard Kjær Hansen samt trommeslager Mike Park - begge aktive hos de danske thrash-konger i HATESPHERE.

Bassen varetages af Ask Fogh kendt fra sin tid i en af dansk rocks enfant terrible, ROCK HARD POWER SPRAY, og på lead guitar nder vi Steffen Smith, som var livesession-guitarist for SURFACT. Tilsammen har kvartetten over 50 års erfaring, udgivet op mod 20 plader og spillet hundredvis af koncerter på ere kontinenter.

Stilen er rock eller ekstrovert grunge, om man vil, med skrald på guitarerne, bund i bassen, smæk på trommerne og rasp på vokalen. Sangskrivningen er i top, og der lægges tydelig vægt på fede riff og fængende omkvæd. Rytmegruppen svinger bundsolidt, og Smiths overlegne soli er kronen på værket. Det er derfor svært at forestille sig andet, end at dette jern rkløver vil blive en magtfaktor på den danske rockscene i de kommende år.

 
TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 04. maj 2018
Add to Calendar