TIRSDAG 17. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

NOOTHGRUSH(US)

PHRENELITH

NOOTHGRUSH

Noothgrush startede i '94 og gik i opløsning igen 7 år efter, efter mange års samspil i forskellige konstellationer og et utal af split-releases med bl.a. Corrupted, Gasp, Agents Of Satan, Deadbodieseverywhere, Black Army Jacket, Wellington og Carol Ann. Bandet havde lokal succes i mange år, men valgte at ende samarbejdet efter en massiv tourné i USA og Canada i 2001.

Noothgrush fandt sammen igen et årti senere i forbindelse med en række releases af tidligere indspillet materiale. Bandet har de seneste år turneret massivt I Europa og Japan og spillet en lang række anerkendte og undergrunds-festivaller, så som Maryland Deathfest, Heavy Days in Doomtown, Deadfest, 305 Fest, Power of the Riff Fest, Rrroooaaarrr Fest, samt headlinet talrige shows fra NY til San Francisco. Den anmelderroste kvartet indspillede i perioden ligeledes en split LP med japanske ”Coffins” på selskabet Southern Lord og en EP på selskabet Fuck Yoga, samt udgav et fuldlængde album.

Support PHRENELITH

Phrenelith er fra Kbh og spiller mørk, beskidt, nedtunet, råt dødsmetal med dobbel-vokal. Deres debut-plade "Desolate Endscape" har givet genlyd internationalt siden den blev udgivet på Dark Descent Records og Me Saco Un Ojo Records i maj i år. De har desuden tourneret Europa med Pissgrave (US) samt USA med Spectral Voice (US) og skal tilbage og spille metalmekkaet Maryland Death Fest i 2018. Helt klart et lokalt band der er på vej fremad! Sidste koncert på dansk jord i 2017, så gå ikke glip af sidste chance for at se dem i et stykke tid!

Den 17. oktober kommer Noothgrush til Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 17. okt 2017
Add to Calendar