LØRDAG 06. APR 2019 - KL 21.00
UDSOLGT

SPEAKER BITE ME

- UDSOLGT!

Den danske rock-kvartet Speaker Bite Me udgav den 12. oktober 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans. Selvom det er 11 år siden, bandet udgav det seneste album Action Painting, har bandet ikke været fra hinanden i årene, der er gået, men mødtes jævnligt for at komponere og spille. Første show i 2018 var et udsolgt show på Hotel Cecil og næste er i DR Koncerthuset til P6 Beat Rocker – også udsolgt.  

”Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi! ” – Speaker Bite Me

Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar); Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu.

Future Plans er skrevet på frustration, og med albummet viser de, at alder ikke er og ikke skal være en hindring for nysgerrighed og for at opsøge voldsomhed. 

”Det kræver rygrad at holde avantgardens fane så højt som det danske band Speaker Bite Me” -Kim Skotte, Politikken

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade – derfor skal den også opleves live, hvilket vi glæder os helt vildt meget til på Loppen d. 6. april.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 06. apr 2019
Add to Calendar