LØRDAG 22. FEB 2020 - KL 21.00
ENTRÉ: 170KR

...AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD(US)

ALEX HENRY FOSTER(CA)

De højtelskede artrockere ...And You Will Know Us By the Trail of Dead er tilbage! Denne gang fejrer de udgivelsen af deres tiende album X: The Godless Void and Other Stories, der udgives den 17. januar 2020 via Superball Music. Albumudgivelsen følges op af en europæisk turne, som kommer forbi Loppen til februar.

Med albummet X: The Godless Void and Other Stories læner ...And You Will Know Us By the Trail of Dead sig frem og tilbage mellem storladende synth-orkestrale sange, som på åbningsnummeret "Opening Crescendo", der minder om Hanz Zimmer og Tangerine Dream, til dramatiske guitardrevne numre som på "All Who Wander", der summer af desperation. Kort sagt, giver bandet os præcis dét, vi elsker dem for!

...And You Will Know Us By the Trail of Dead har tidligere udgivet ni plader, og fortsætter på den tiende udgivelse at charmere verden med en blanding af skønhed og kaos.

Med et nyt line-up er bandet vendt tilbage til liveformatet fra deres tidligere år, med de grundlæggende medlemmer Jason Reece og Conrad Keely - et musikalsk partnerskab, der går tilbage til deres gymnasiedage. Meget passende markerer bandet i 2020 deres 25-års jubilæum for oprindelsen af ...And You Will Know Us By the Trail of Dead, og vi ser frem til at fejre jubilæet med dem, når vi byder dem velkommen på Loppen d. 22. februar!

Support:
Alex Henry Foster er en canadisk musiker, singer-songwriter, forfatter, producer og komponist, og er måske bedst kendt som frontmanden i postrock/noiserock bandet Your Favorite Enemies. Foster har været en meget aktiv talsmand for menneskerettigheder i det sidste årti, hvor han blandt andet har samarbejdet med Amnesty International om flere kampagner.

I november 2018 udgav Foster sit første soloprojekt, et poetisk essay om at finde fred, tro og håb efter sorg og depression. Albummet er det første projekt der udgives med partnerskabet mellem hans label Hopeful Tragedy Records og Sony Music Entertainment / The Orchard.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 22. feb 2020
Add to Calendar