TORSDAG 28. APR 2022 - KL 20.30
UDSOLGT

ANDY SHAUF(CA)

HELENA DELAND(CA)

LEITH ROSS(CA)

Den canadiske singer-songwriter Andy Shauf er noget af et koryfæ inden for indiemusikken. Både solo og som frontfigur i bandet Foxwarren har Shauf fortryllet sine lyttere med sine ærlige, indiefolkede fortællinger, og den 28. april opfører han sine smukke kompositioner fra det kommende album The Neon Skyline på Loppen.

Meget få musikere er så dygtige historiefortællere og observatører som canadiske Andy Shauf. Den Toronto-baserede musikere folder sine sange ud, som var det en novelle fyldt med farverige karakterer og følelsesmæssig dybde.

På Shaufs kommende album The Neon Skyline, som udkommer på ANTI den 24. januar, følger pladens 11 sange et simpelt plot: fortælleren tager på den lokale bar og finder ud af at hans ekskæreste er tilbage i byen.

The Neon Skyline finder Shauf menneskelighed og humor i en typisk nat i byen og i asken af et tidligere forhold. Men selvom The Neon Skyline handler om en hel normal nat på en bar med vennerne og en bartender, som ved præcis, hvad man har brug for, så handler albummet endnu mere om den smertefulde process, man gennemgår efter et forlist forhold.

Andy Shauf bliver med sin bløde, næsten jazzede folklyd og sit utrolige nærvær ofte sammenlignet med den afdøde, amerikanske sangskriver Elliot Smith. Og han løfter arven på smukkeste vis. Du kan opleve Andy Shaufs ærlige fortællinger om det bittersøde kærlighedsliv, når han lægger vejen forbi Loppen til april.

Support: Helena Deland (CA)
Den Montreal-baserede singer/songwriter Helena Deland udgav sit fjerde album Someone New i foråret 2020, lige inden pandemien raserede og fjernede alle muligheder for at tage på turné. Hun er vokset op i en irsk-canadisk familie med en lang musikalsk tradition, og har allerede turneret med Weyes Blood, Connan Mockasin og Iggy Pop samt samarbejdet med JPEGMAFIA, som kalder hende “Young Thug of indie rock”.

"Her music feels designed for the sacred space between headphones: private listening to a songwriter’s private battles, in a realm where even the screams are internal." - The New Yorker

Support: Leith Ross

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 28. apr 2022
Add to Calendar