TORSDAG 26. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

CABBAGE (UK)

RIVERHEAD

CABBAGE

Det er svært at huske sidste gang et britisk guitar-band har fremkaldt sådan en bølge af forventning og spænding, men lige nu er Cabbage et af de hotteste live tickets i UK. Kun få uger efter de annoncerede deres første headliner tour i England i 2017, var alle undtagen en af ​​de enogtyve datoer udsolgt. Faktisk er efterspørgslen for at se dette band så høj lige nu de i sommeren har tilføjet tre enorme koncerter på London Scala, Birmingham Institute, og Manchester Ritz, til en allerede travl tidsplan. De har derudover spillet på stort set alle de store festivaler i England over sommeren og håber på at komme godt rundt på Europas festivaler også. Det har været Cabbage taktik fra starten: Spil så mange shows som muligt, og belønningen vil komme.
I disse tider, hvor alt skal være et brand, musik bliver målt og vejet og solgt over nettet som et ligegyldigt produkt, der kun er til for at generere en profit, er det forfriskende at se et bands omdømme forbedres så markant fra mund til mund, på grund af deres ofte brandfarlige og altid uforglemmelige live-optrædener.

RIVERHEAD 

Riverhead er et band, der på trods af rødder i forskellige hardcore-konstellationer som Halshug, Black Temple og As We Fight, bevæger sig tættere mod post-punk. Hvor hardcoren​ ofte insisterer på udelukkende at kredse om hurtige D-beats og skærebrænderskarp riffing, trækker Riverhead musikken i en mere dynamisk, rocket og melodisk retning samtidig med at de bevarer den notoriske punk energi.

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 26. okt 2017
Add to Calendar