SØNDAG 23. OKT 2022 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 120KR

THE CASANOVAS(AU)

SUPERLOADER

De groovy 70's rock'n'rollere i The Casanovas vender tilbage til Loppen for første gang i næsten 20 år, når de d. 23. oktober rammer København til et overflødighedshorn af et no bullshit-masser af bækken-garage-rock-show! 

The Casanovas blev dannet i 1999 i Melbourne, Australien og blev hurtigt fanget i bølgen af rockmani i de tidlige 00’ere, hvor de blandt andet turnerede land og rige rundt med bands som The White Stripes, The Datsuns, The Darkness og senere Motörhead, Mötley Crüe, The Black Crowes m.fl. 

Rocktrioen er lige så meget Powder Monkeys som de er AC/DC, og de er i høj grad en sammensmeltning af to store lokale traditioner, hårdrockende punk og Oz-rock, hvilket The Casanovas her +20 år senere stadig holder fast i. 

Den nye trommeslager Brett Wolfenden har sluttet sig til frontmand/guitarist Tommy Boyce og den mangeårige bassist Damo Campbell, og med det nye setup finder The Casanovas større spilleglæde end nogensinde før. Og det kan høres. Deres 2020-udgivelse ”Reptilian Overlord” er The Casanovas' første album i fem år og er uden tvivl det bedst anmeldte album i deres karriere. Albummet er produceret af den ikoniske Oz Rock-producer Mark Optiz (AC/DC, Angels, Chisel osv.), og byder på singler som "Hollywood Riot" og "Lost and Lonely Dreams".

“It's like they've captured all my favourite rock acts - Cheap Trick, Stones, Kiss, ZZ Top & AC/DC, and crammed them all into their own jar of Vegemite." - James Young (Cherry Bar)

Det er 19 år siden The Casanovas sidst spillede på Loppen, men den 23. oktober står vi endnu engang klar til at byde de sjælfulde og groove rock'n'rollere velkommen! 

Support: Superloader

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 23. okt 2022
Add to Calendar