FREDAG 09. FEB 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

CHILDRENN

ANGRY SKELETONS

NEVER

Den danske rockgruppe begyndte sin eksistens i 2014 da vennerne og kollegaerne, bassist Jakob Jørgensen fra PUJ og guitarist Manoj Ramdas fra The Raveonettes, Sort Sol, SPEkTR, The Good The Bad etc, satte sig for at lave et band - en gammel idé, som nu skulle realiseres.Jakob Brixen fra Mechanical Bird, Kloster og Hymns From Nineveh trådte til på vokal og guitar og Johan Lei Gellett fra Kira and The Kindred Spirits og Baby Woodrose satte sig bag trommesættet.På scenen præsenterer det yderst velspillende band en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rock.


CHILDRENN optrådte i efteråret 2015 sammen med Seattle-legenderne The Sonics. Herom skrev Gaffa’s anmelder bl.a. ”Childrenn, der med deres råtunge syre-sludge drev associationerne over på en blanding mellem Kyuss og Wooden Ships. Denne lyd, som Childrenn så storartet formåede at skylde ud gennem højtalerne, beviste samtidig, hvor velplacerede disse var som opvarmningsband for the Sonics”.


Samme år lagde Childrenn Roskilde Rising-scenen ned. Gaffa kvitterede med fem stjerner og bl.a. disse ord: "Childrenn befandt sig et sted mellem det psykedeliske og det tørre og grumme, som med høj sandsynlighed kunne overbevise ethvert heavyhoved. Den rå vokal blev periodevis afløst af frontmand Jakob Brixens primalskrig, hvorefter guitarguruen i Manoj Ramdas lod himlen falde i sit højintense guitarspil. Og sådan fortsatte det hele vejen igennem."Også legendariske David Fricke fra Rolling Stone Magazine har fået øjnene op for den danske rockgruppe. Ved årets SPOT Festival, havde han dem med i sin personlige top 5 over festivalens koncerter.
Children består af:
Jakob Brixen (vokal og guitar)
Manoj Ramdas (guitar)
Jakob Krogh Jørgensen (bas)
Johan Lei Gellett (trommer)

 

SUPPORT: ANGRY SKELETONS & NEVER

Angry Skeletons er født ud af en længsel efter skibsvrag og brændende byer. Det er punkrock i grænselandet mellem den rå, ligetil garagerock og den mere syrede, fuzz-psychpunk.

Med en simpel sangstruktur, fængende melodier svøbt i distortion og en, til tider desperat vokal, trækkes der tråde til både 80’ernes og 90’ernes nordvestamerikanske punkscene og til mere nutidige sydvestamerikanske psychrockbands.

 

Never er eksplosiv rockmusik der river og rusker, men med melodiske og forførende overraskelser - tsunamirock, hvor man hiver efter vejret, inden et nyt angreb sætter ind. Jack Sander Giersing og Tomas Ortved er de to kompetente mænd bag projektet, der siden 2004 har huseret på landets spillesteder og udgivet en lang række plader i forskellige konstitutioner.
 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 09. feb 2018
Add to Calendar