TIRSDAG 21. NOV 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 135KR

CUMGIRL8(US)

SPACE IDOL

Femme-kvartetten og kunstnerkollektivet cumgirl8 tager deres mørke electro-postpunk på tour, og indtager d. 21. november Loppen med et altid hæmningsløst og brandvarmt liveshow med danske Space Idol som special guest!

Ifølge cumgirl8 selv, mødtes de fire musikere på en sexchat for 8000 år siden i et metavers. New York-kvartetten, der består af Lida Fox (bas), Veronika Vilim (guitar), Chase Lombardo (trommer) og Avishag Rodrigues (guitar), startede som et kunstnerkollektiv, der fandt sammen for at skabe grænseløs lyd med inspiration fra Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Madonna m.fl.

Som det afspejles i deres navn, skubber cumgirl8 til grænserne og skaber et univers, hvor der karikeres på temaer i populærkulturen som kvindelig objektivisering, sociale medier og kapitalisme. Som kunstnerkollektiv strækker gruppens udtryksformer sig over alt fra modeshows, filmproduktion, internettalkshows og grafiske zines med fortællinger om post-menneskelige superhelte og orgasmer. 

Men deres hovedmedie er nu engang musikken, og det har indtil videre resulteret i EP'erne cumgirl8 (2020) og RIPcumgirl8 (2021) samt bandets nyeste EP og 4AD-debut phantasea pharm. Sidstnævnte indeholder singler som "Cicciolina", en vovet hyldest til den ungarsk-italienske pornostjerne og senere politiker, Ilona Staller, og "gothgirl1", som er en brændende og erotisk sang om begær.

cumgirl8's liveoptrædener er strålende kaotiske og symbolske for ånden af New Yorks performancekunstscene, og de rammer plet på både catchiness- og provokationsparameteret, når de fire damer indtager scenen. Glæd jer til at opleve dem på Loppen til november! 

SPACE IDOL
Én ting er sikkert; du skal kun bruge 5 minutter i samme rum som Space Idol, før du må overgive dig til deres karisma og karakter. 

Space Idol bryder ud fra den pulserende modescene i København, og har formået at blande en kosmopolitiske livsstil med en autentisk og vovet lyd og lyrik. Space Idol er en fusion af kaos og harmoni, hvor referencerne til 90’ernes rock- og punkscener står skarpt iblandet rå, ærlig energi.

Som lytter bliver du tager med på en fængende rejse gennem tid og rum, så hop med en tur på rumraketten, når Space Idol indtager scenen på Loppen inden cumgirl8 til november.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 21. nov 2023
Add to Calendar