FREDAG 09. SEP 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 140KR

THE CYNICS(US)

THE CARELESS DRINKERS

"The Cynics are here to stay!" - Chuck Berry

2020 skulle have været året for fejringen af 30-årsjubilæet af The Cynics' legendariske Rock'n'Roll-album fra 1989, hvor bandet så frem mod en længere Europa-turné. Dengang kom corona i vejen, men i efteråret 2022 drager de amerikanske garagerock-legender endelig ud på landevejen og rammer Loppen fredag d. 9. september med The Careless Drinkers som special guests!

The Cynics blev grundlagt 1983, og er i dag en institution inden for punk og garagerock. Bandets tilblivelse var en hektisk periode med skiftende bandbesætning, hvor guitarist og producer, Gregg Kostelich, var limen, der holdt bandet i live og sørgede for udgivelsen af nogle af de allerstærkeste garagerock-numre nogensinde samt lanceringen af det legendariske uafhængige pladeselskab, Get Hip Recordings.

Med deres tredje album, Rock'n'Roll, etablerede The Cynics sig som nogle af de absolutte bannerførerer og bedste bands på den amerikanske neo-garage-rockscene, der brød frem i slutningen af ​​80'erne. De høje og uhæmmede rockgrooves, som bandet rystede ud af deres paisley-bukser, blev båret frem af Kostelichs ene fuzz-pedal og Michael Kastelics bundløse brøl, og resulterede i løftede øjenbryn fra spirende grungerockere, der imponeret så til, mens de så, hvad The Cynics kunne gøre med blot tre eller fire akkorder. Beviset på bandets betydning for garagerocken ses fortsat tydeligt i den hengivenhed, som fans over hele verden stadig har for dette geniale, tidløse og tredje album.

Efter indspilningen af bandets syvende album, Here We Are, der foregik i Spanien, slog Kostelich og Kastelich sig sammen med med en kraftfuld rytmesektion bestående af Pablo Gonzalez på trommer og Angel Kaplan på bas. De har turneret ubønhørligt med bandet lige siden og medvirkede ligeledes på ​deres seneste album, Spinning Wheel Motel, fra 2012.

På denne 30-års jubilæumstour kan du opleve The Cynics fremføre hele Rock'n'Roll-albummet fra start til slut samt masser af andre hits fra resten af ​​deres fantastiske katalog. Så lad "er rocken død"-diskusionerne blive derhjemme, og oplev et vaskeægte rock'n'roll-band live, når The Cynics rammer Loppen d. 9. september 2022!

The Careless Drinkers er en rockduo fra København, som spiller surf-soaked garage-punk med iørefaldende popmelodier, fyldt med hæsblæsende noise og instrumental surf.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 09. sep 2022
Add to Calendar