FREDAG 11. JUN 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

DE FORBANDEDE

SUMMON KING SYKES

Stjernerne står rigtigt, planeterne er i position og den intergalaktiske ørkenport er åbnet. Tiden er inde til ny lyd fra De Forbandede, der har et dobbeltalbum på trapperne. Fredag d. 11. juni kan du opleve fynboernes fuzz-tunge stonerrock live på Loppen med den lokale stoner-kvartet Summon King Sykes som support!

De Forbandede spiller pumpende rocknumre, der med galopperende rytmer vil få astrallegemet til at vibrere eksplosivt på enhver fan af euforiserende kosmisk garagefuzzrock. Sangene handler om at søge mod noget nyt og vende ryggen mod det du kender. Som en cowboy, der ridder imod solen eller et fortabt menneske, der svømmer imod horisonten.

Bandet albumdebuterede i 2017 med intet mindre en to album på under et år, hvor det rockorienterede online magasin, GFR, udråbte dem som "et af de mest interessante rockbands at følge herhjemme og ud i den evige nat".

Senest har De Forbandedes tonale ritualer mundet ud i singlen "Horisontens Tomhed", der er den første ud af seks singler, der fører op til dobbeltalbummet, Menneske - et episk værk om den menneskelige instans, hvor de fire fuzzrockere har afsøgt alle kroge og facetter i deres musikalske univers, uden nogensinde at miste taget om rødderne.

Lyt til den nye single nu og glæd dig til den nye samling af solide og syrede rock-hymner, som De Forbandede sender i kredsløb på Loppen til juni!

SUMMON KING SYKES spiller instrumental fuzzrock i krydsfeltet mellem tunge, basdrevne passager og dynamiske guitarriffs. Live-oplevelsen er centreret omkring den rige instrumentering, der bygger på samspillet mellem bandets fire medlemmer og deres fælles passion dødbringende pedaler, kraftfulde forstærkere og mægtige riffs. De dunkende trommer dikterer slagets gang med den kraftfulde bas, mens guitarerne krænger sig igennem lydbilledet med altødelæggende riffs og temaer. Herved inviteres lytteren på en musikalsk rejse gennem ruinerne af et helligt tempel i en rus af medicin fra en ukendt shamanistisk stamme.

I foråret 2017 åbnede Summon King Sykes den tidligere københavnske stoner festival Children of the Sun, og i 2018 udgav de deres første indspilninger. Bandet er nu genopstået med nye medlemmer, og de arbejder på nyt materiale. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 11. jun 2021
Add to Calendar