FREDAG 10. JUN 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 125KR

DEATH VALLEY GIRLS(US)

Rock and roll isn’t dead - just listen to Death Valley Girls.” - Under The Radar

Amerikanske Death Valley Girls har ét sprog, og dét er rock'n'roll! West Coast-kvartetten spiller en forrygende blanding af garagerock, psych-pop og proto-metal, eller som de selv kalder det; “California doom boogie”. Gør dig klar til en aften med fuld power i selskab med Death Vally Girls på Loppen d. 10. juni!

Flere har forsøgt at undersøge videnskaben bag musikken og dens uforklarlige evne til at styre et andet menneskes følelser ved hjælp af soniske frekvenser – en slags musikals magi om man vil. Men imens forskere har undersøgt det, har Los Angeles-rockerne i Death Valley Girls brugt tiden på at udøve denne magi gennem det eneste medie, de kender til, nemlig rock n' roll!

På overfladen var tidligere album som Glow in the Dark og Darkness Rains blandinger af tidlig amerikansk punk, psychrock og protometal, men alligevel var der altid en understrøm af et festligt og fælles ritual i deres musik. Med deres seneste album Under the Spell of Joy dykker bandet endnu dybere ned i den magiske, kosmiske energi.

"...what sustains their magic is the otherworldly current of healing and communion, musical, physical, and spiritual, that pulses throughout Under the Spell of Joy." - SPIN

Albumtitlen Under the Spell of Joy kommer fra teksten på en t-shirt fra San Diego heavypsych-rockerne, Joy, der blev foræret til Death Valley Girls' vokalist/guitarist Bonnie Bloomgarden, som bar t-shirten i fem år i træk og behandlede den som en talisman. "Jeg læste teksten, som at handle om at manifestere sine største drømme og opførere sig eftertænksomt og opmærksomt over for alt, du møder på din vej, med glæde og medfølelse først," forklarer Bloomgarden.

Hensigten med pladen er at bringe folk sammen og skabe en slags deltagende musikalsk oplevelse, ligesom folk har i tilbedelsessteder. Det er en plade fyldt med chants, kor og ophidsende omkvæd, og alt sammen med dét formål, at opmuntre folk til at synge med - og du kan deltage i de musikalske festligheder, når bandet indtager scenen på Loppen d. 10. juni!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 10. jun 2022
Add to Calendar