FREDAG 24. FEB 2023 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 140KR

DEMON HEAD

KIKIMORA

INFERNAL BLOODSHED(SE)

I 2023 har vi ladet os drage af Demon Heads dæmoniske doom-rock i ti år, og det skal naturligvis markeres på mørkeste vis. I det nye år samles bandet for at indspille deres femte plade og tager hul på deres 10 års jubilæum med en koncert på Loppen fredag d. 24. februar med Kikimora og svenske Infernal Bloodshed som special guest!

Med fare for at kompromittere musikken med generaliserende genreudtryk har Demon Head fundet sin rette hylde under genrefanen diabolsk rock, der har givet dem plads til at udfolde deres musik i mange retninger, og det er noget af en rejse, det okkulte band har gennemgået de sidste ti år - og altid centreret om deres kompromisløse DIY-tilgang.

Fra det ungdommelige og sultne eventyr på Ride The Wilderness (2015), der udforsker den grænseløse kurage inden for klassiske rockmusiks, til Thunder on the Fields (2017), der vender deres inspirationer yderligere mod de mærkelige og sinistre formål med livet. En tendens, der følges og fuldendes på Hellfire Ocean Void (2019) med sin gotiske og nærmest overjordiske sangskrivning og produktion.

Senest udgav Demon Head deres fjerde album Viscera (2021) via Metal Blade Records med en imponerende produktion, hvor bandets intense live-energi udsættes for et arsenal af akustiske instrumenter, ceremonielle mellotronstrenge, messinginstrumenter, båndmanipulation, kryptiske guitarkompositioner og uhyggelige vokalharmonier.

"... you simply cannot go wrong by allowing Demon Head into your life" - Metal Temple (10/10)

I løbet af bandets levetid har Demon Head spillet et utal af koncerter i ind- og udland og turneret med både Slægt, Coven, Magna Carta Cartel, Ultra Silvam, Night, Ill Wicker m.fl. og høstet store roser på vejen for den høje musikalske kvalitet og ikke mindst for de dedikerede live shows. 

Efter ti års bandaktivitet vil Demon Head bruge 2023 på både at se tilbage og fremad. I foråret genudgiver bandet fan-favoritten "Demon Head", som startede hele eventyret, og til jubilæumsindspilningen fik bandet fint besøg af Jinx Dawson og resten af det legendariske Coven, som lagde gæstevokal samt gæstesoloer etc.

Til februar mødes det hårdtarbejdende band for at indspille nyt album og lægger i den forbindelse også vejen forbi Loppen til en okkult fejring af mørket og 10 års jubilæum som band. 

KIKIMORA
Kikimora er aliasset for den københavnske sangerinde og multiinstrumentalist, Solveig Roseth (Hunger, Spiracle). Ved at sætte de æteriske harmonier fra hendes klassisk uddannede vokal sammen med minimalistiske lydlandskaber hentet fra folkemusik, drone og black metal, udvider og trækker Kikimora sig sammen, båret frem af kontrasten mellem dyster, minimal doom og frodige, svævende melodier, der danner rammen om et intimt, men alligevel forvarslende lyrisk univers. 

Kikimoras anden EP udkommer senere i 2023 via Virkelighedsfjern.

INFERNAL BLOODSHED
Inspireret af ondskab, mørke, død, djævledyrkelse og kolde vinde fra nord blev indkaldtes medlemmerne og opskriften på en sort speed metal mission med henblik på at erobre verden sat i verden.

Tre vintre senere, er cirklen fuldendt. En demo af fire besværgelser er blevet udformet, og flammen er tændt. Infernal Bloodshed er født og erobringet er begyndt.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 24. feb 2023
Add to Calendar