MANDAG 13. JUN 2022 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 170KR

ELECTRIC SIX(US)

Selvom det er længe siden at singlen "Danger! High Voltage" indtog hitlisterne, har Detroit-bandet Electric Six bestemt ikke ligget på den lade side. Med næsten 20 (?!) album og et utal af turnéer senere (alle uden for Danmark), er det gale og geniale rockband endelig klar til at indtage København, når de rammer Loppen d. 13. juni. 

Med et mix af garagerock, disco, punk, new wave og en stak dumsmarte sange der hylder hedonismen i alle dens former, har Detroit-bandet Electric Six altid formået at "stikke ud" på den amerikanske rockscene. Bandet opstod i slutningen af 90’erne, og i begyndelsen af 00’erne kom det store, internationale gennembrud med sange som "Danger! High Voltage" med baggrundsvokal fra Jack White. Deres debutalbum 'Fire', udgivet i 2003, gav dem et stort kultfølge med melodier som "Dance Commander" og "Gay Bar." 

Siden debuten er bandmedlemmer kommet og gået, og genrerne er skiftet fra album til album, men deres essentielle formel af dansevenlig rock fyldt med bombastisk galskab har aldrig ændret sig. Fra 2003 og frem er der stort set ikke gået et år uden udgivelsen af et nyt Electric Six-album, og Dick Valentine og co. har pisket deres fans til vanvid med et utal af liveshows.

Men mens en række faktorer (især Covid-19-pandemien) holdte gruppen væk fra landevejen og ude af studiet i en usædvanlig lang periode, vendte gruppen i juli 2021 tilbage for at genstarte festen med coveralbummet 'Streets of Gold'. Pladen er en samling af covers som inkluderer Bowie's Tin Machine, The Jam, Alice Cooper, Kiss, Talking Heads, Pixies, Roky Erickson og flere, men også nye optagelser af "Danger! High Voltage" og "Gay Bar".

Der er altså lagt op til en gedigen mandagsfest på Loppen, når Electric Six endelig vender tilbage til Købehavn!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 13. jun 2022
Add to Calendar