LØRDAG 07. OKT 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

EVIGBY

GULDLOKK

FREDERIK Ø

OBS. Koncerten er udskudt til d. 7. oktober, og alle billetter købt til den oprindelige dato er fortsat gyldige til den nye. Er man forhindret, kan billetterne refunderes frem til d. 28. september via Tikkio.

Den danske hip hop scene anno 2023 flyder over med talent, og lørdag d. 7. oktober kan du opleve tre af de mest spændende acts lige nu, når Evigby, Guldlokk og Frederik Ø indtager Loppen til en tredobbelt combo aften med knivskarp lyrik så langt øjet rækker! 

Evigby er et moderne eventyr fortalt i dansksproget hip hop og manga, der efter en række singludgivelser i løbet af 2023 manifesterede sig i et ambitiøst debutalbum fra maj med titlen John Tonic & Metalhjertet. Et album, der fik flere anmeldere til at spile øjnene op.

"Historiefortællingen som rapdisciplin får en værdi genrejsning på uhyre kreativ debut" GAFFA (4/6)

Live leverer Evigby en storslået teatralsk rapkoncert med fuldt band, der inviterer publikum på en rejse ind i deres omfattende fantasiunivers til den uendelige dystopiske sci-fi metropol, der er “Evigby”, hvor en række absurde fantasifostre taler gennem den anonyme rapper med de mange stemmer. Musikken følger fortællingen, hvor alting er reklamer, bureaukrati, bots og clickbait. Hvor konkurrencen er hård og forvirringen total.

Evigbys musik er inspireret af amerikansk hiphop, af navne som Kanye West og Kendrick Lamar. Lyrikken bevæger sig mellem moderne popmelodier og cypher-lignende rapflows, altid med fortællingen for øje, bundet sammen af Evigbys live orkester, der rutineret omfortolker Evigbys, ellers tunge elektroniske sample-orienterede hiphop beats, til spændende levende livelyd.

GULDLOKK
En billet til noget vedkommende men ikke velkendt venter dig, når du træder ind i universet skabt af Guldlokk. Hendes musikalske stil er en fusion af elektroniske hip hop beats og skrøbelige strygere, som ledsages af en legende, dansksproget lyrik, der tilsammen hylder det smukke i det "uperfekte". 

Guldlokk er en selvforsynende kunstner - hun skriver, komponerer og producerer alt materiale fra egen hånd og strubehoved.

FREDERIK Ø
Frederik Ø er en 24-årig sanger og rapper fra Falster. Hans seneste "Lygtepæl", giver et glimt af hans eksperimenterende lydunivers, der byder på moderne hip hop med et twist af R&B og rock med en næsten ligelig fordeling af elektroniske og analoge virkemidler.

Med inspiration fra navne som Kendrick Lamar, J Cole og Kanye West, er der lagt op til en lydside, der forbinder det nye med det gamle, og nærmest kræver eftertænksom lyrik med en rød tråd i førersædet. Live kan du forvente en rå og ærlig levering med Frederik Øs til tider hårde rap-bars og følsomme sang vokal, som den unge rapper har fremført med stor overbevisning af flere omgange - bl.a. til en udsolgt releasekoncert på URBAN 13 og optrædener til Urban Breakout X Absalon, Av, Min Guldtand, Urban Vision og Maybeats Festival.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 07. okt 2023
Add to Calendar