TORSDAG 10. MAR 2022 - KL 20.30
UDSOLGT

FABRÄK

BLITZKRIG

’Det her er forrygende bøllemusik for møgunger i alle aldre’ - Politiken

Den rå og energiske duo, Fabräk, har kun udgivet to sange, men har allerede formået at skabe en kæmpe hype omkring sig. Og nu kan fansene glæde sig til at opleve den brogede duo live, når de spiller deres første headlinerkoncerter til efteråret, og på vejen rammer Loppens scene d. 10. marts!

Det er gået hurtigt for Fabräk siden udgivelsen af debutsinglen Voldsom og Daarligt. Singlerne har allerede nu streamet over 300.000 gange og Daarligt har i år ligget i højeste rotation hos P3.

Med en original blanding af både det gale og geniale, som vi har set fra tidligere tiders rammebrydende ungdomsbevægelser som Cheff Records, bringer Fabräk noget hidtil uset til den danske musikscene. Deres hårde beats og brostensgalde, har da også hurtigt fået anmelderne til at kalde duoen for en slags dansk pendant til Sleaford Mods og slowthai - dog en tand mere rowdy end deres britiske kolleger.

Bag navnet Fabräk finder du Anton og Sixten, som for nyligt trak sig tilbage fra den københavnske undergrunds rapscene for at udforske et nyt. Med Fabräk er inspiration fundet hos mere punkede navne som Viagra Boys og Idles, men stadig med rødder i den hiphop, som de begge kommer fra. Og sangene, ja de har næsten skrevet sig selv.

Hypen fra den første koncert i Byhaven, Pumpehuset tilbage i maj, har levet videre hele sommeren. Men nu er drengen endelig klar til at spille deres første koncerter i eget navn, og med sig tager de deres velspillende band, hvor de i alt bliver 6 mand på scenen. Gruppen lover et show, hvor du kan råbe og skrige med på sangene, men også med plads til fordybelse i nogle af de mere hårde og inderlige numre. 

Glæd dig til en kæmpe fest på Loppen med Fabräk til marts!

Support: Blitzkrig
Blitzkrig er et nyt band fra det københavnske nordvestkvarter med rødder i Danmarks nordvest (Thy). Bandet består af forsanger, Simon Møller Eliasson, guitarist og medsanger, Peter Hyllested, og Mattias Smidt på trommer.

Blitzkrigs sange og koncerter er fyldt med pumpende beats, røgfyldte guitarsoloer og et band, der konfronterer publikum med noget på hjertet. Bandet synger om at vokse op, om at høre til og om bristede drømme. De er politiske, følsomme og hudløst ærlige, hvilket tydeligt høres på bandets nyligt udgivet debutalbum, 'Vandene Der Deler Os'. Albummet handler om drenges opvækst, parforhold, politisk resignation og manglende tilhørsforhold.

Lyden på albummet er præget af referencer fra 90’ernes Madchester-scene, postpunk og varme danske 80’er-lyde. Det er store sange med dystopiske lydlandsskaber, viseagtige sange med vocodervokal og skæve sange, der udgør debutalbummet.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 10. mar 2022
Add to Calendar