FREDAG 19. MAJ 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

QUEER MUSIC AGENCY PRESENTS:

ELIJAH KASHMIR

KONFORM

NOVAFLED

TANDEM

RAPOLITICS TALK

Fredag d. 19. maj fejrer vi diversiteten på Loppen til Faggotory Rap, som præsenteres i samarbejde med Queer Music Agency. Aftenen indledes med en talk kurateret af Rapolitics, og derefter kan du opleve både Elijah Kashmir, Konform, Tandem og Nova Fled på scenen!

ELIJAH KASHMIR er en palæstinensisk artist og gender bender. Deres univers afspejler de udfordringer Elijah mødte som teenager, hvor de ikke blev accepteret fordi de var queer.

Med sin musik skaber Elijah Kashmir rum til at eksperimentere og bryde med normen, og forankrer sig i følelser som empowerment og inklusion, hvor hårdtslående produktioner og normbrydende tekster mødes i en kulmination af energisk rap.

KONFORM er navnet, men bestemt ikke ordet, der beskriver duoen - tværtimod. Konform er kommet for at redefinere selve begrebet og udfordre hvem og hvad hip hop undergrunden består af.

Duoen, som har mødt hinanden gennem den prisvindende rap-skole Misfitz, bestræber sig på at repræsentere det underrepræsenterede i den københavnske undergrundsscene Med lyden af Old School hiphop formår de at kombinere tekniske rap-flows, lækker lyrik og soulet sang.

Konform er i begyndelsen af et debut EP-projekt, som skal være et bevis på, at man sagtens kan lave ægte old school hip hop uden at undertrykke minoriteter og køn.

TANDEM er en ung, elektronisk rap-duo, der skærer hul på den hårde hud og giver de mest primitive følelser frit løb. Tandem er to tynde drengekroppe, der drypper med selvsikker sårbarhed. Tandem er drømmeagtige tekster, der kaster lytteren rundt mellem vrede, tårer, sex, hovedløs eufori, komplet tomhed og de tusindvis af tanker, der kommer med at være et levende væsen.

I sommeren 2022 udgav de deres debut EP ‘stormen2mithoved.com’ – en kaotisk introduktion til duoens vilde verden. Tandems højenergiske liveshow har medrivelse og spontanitet i centrum, og man kan således være sikker på, at drengenes skæve idéer altid vil bringe gode grin og stærke følelser frem i én, om så man er med for første eller tyvende gang.
 

NOVÁFLED (hun/de/den) er en københavnsk artist, producer og sangskriver. De laver alternativ hip hop og trap metal inspireret af store amerikanske navne såsom Tyler the Creator og Jpegmafia. Produktionerne er hårdtslående, mørke og summer af energi, mens teksterne bevæger sig i temaer som transfobi og om et liv med psykiske lidelser.

Nováfleds ærlighed omfavner lytteren med en følelse af accept og skaber rum for at man kan og skal være, præcis den man er. Til koncerten på Loppen d. 19. maj kan du opleve Nováfled live for allerførste gang!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 19. maj 2023
Add to Calendar