MANDAG 21. NOV 2022 - KL 19.00
KØB
FORSALG: 200KR

GILLA BAND(IE)

Efter at måtte aflyse deres turne i 2015 grundet sygdom, vender irske Gilla Band (tidl. Girl Band) endelig tilbage! Med musikalsk indflydelse fra klassisk techno, post-punk, noise og industrial, har de erobret noiserockhjerter siden 2011, og deres liveshow er kendt for at være intenst, energisk og ikke mindst højt. Den 21. november får vi endelig syn for sagn, når Gilla Band rammer Loppen.

De stødende støjrock-guitarer, tunge techno-trommebeats og jamrende vokaler parret med frontmand, Dara Kielys, vittige, profane og ofte surrealistiske tekster, er dét, der gør Dublins rockkvartet, Gilla Band, til noget helt særligt. Bandet har eksisteret siden 2011 og er banebrydere indenfor moderne, irsk, alternativ musik. De er kendt for deres glubske liveshows, der er blevet beskrevet som kaotiske, elektrificerende og farlige - som en slags ”sidste rave før apokalypsen”. Gilla Band er nemlig ikke bare et band, men en naturkraft.

I 2015 skrev gruppen kontrakt med Rough Trade Records og udgav deres debutalbum Holding Hands With Jamie til voldsom anmelderros. At skulle toppe dette, var ikke nogen let bedrift, men efter 4 års pause vendte de tilbage i september 2019 med deres andet studiealbum, The Talkies, bebudet som 'et af årets største comebacks' (Mary Anne Hobbs, 6Music). Pressen hyldede albummet som værende et "mere abstrakt og mere fokuseret album end deres debut" med fremragende anmeldelser fra f.eks. Crack Magazine (9/10), The Irish Times (5*) og Record Collector (5/5).

The Talkies blev indspillet i Ballintubbert House, Irland, og den gådefulde herregård blev Gilla Bands soniske legeplads. Det er et album, der lever og ånder i en konstant tilstand af metamorfose, og det omfatter alt, hvad der er at elske ved Dublin-kvartetten, samtidig med at det indgyder et spændende niveau af ubehag – lige som vi elsker det!

Gør dig klar til efterårets mest intense liveshow, når Gilla Band indtager Loppen d. 21. november.

OBS. Billetsalget starter fredag d. 18. marts kl. 11.00.

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 21. nov 2022
Add to Calendar