LØRDAG 01. OKT 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

EKSTRA EKSTRAKONCERT!

GORILLA ANGREB

LION'S DEN(SE)

Da de to forrige koncerter blev udsolgt med lynets hast, har Loppen for første gang i verdenshistorien valgt at lave en "ekstra ekstrakoncert" med de legendariske Gorilla Angreb!

Det københavnske punkband Gorilla Angreb startede i 1999, fordi hardcore-punkgruppen Amdi Petersens Armés trommeslager Skralle tog nogle måneder til USA, og bandet derfor måtte holde en lang pause. Peter Bonneman og Tommas "Banger" Svendsen fra Amdi Petersens Armé startede så Gorilla Angreb med Mai og Claus. Peter og Tommas havde egentlig startet gruppen i efteråret 1999 som et fritidsband, men fra 2002 og frem blev det et fuldtidsprojekt. I 2002 blev bassisten Claus Skiftet ud med Simon Retardo (som på det tidspunkt spillede med punkrock / rock'n'roll bandsne Los Retardos og Headfall Attitudes).

Gorilla Angreb spiller melodisk punk med en snert af garage punk, og sammenspillet mellem Peter og Mais vokaler er af nogle blevet sammenlignet med det tidlige californiske punkband Xs lyd.

Deres første udgivelse, som var en E.P. i gul vinyl, blev udgivet af det nu hedengange pladeselskab Kick'n'Punch (medstiftet af Tommas "Banger" Svendsen) i 2004. Den vakte stor omtale i udlandet, især i det amerikanske punk tidsskrift Maximumrocknroll, der placerede bandet på forsiden af deres juni nummer det år.

Udgivelsen skabte opsigt i punkkredse både i Danmark og i udlandet, hvilket umiddelbart kan virke en smule overraskende for et band der udelukkende sang på dansk. Men interessen for dansk punk havde været stigende især i USA siden Amdi Petersens Armé havde turneret i landet. Denne interesse steg yderligere med udgivelser fra bands som Gorilla angreb og No hope for the kids (som Peter Bonneman også spiller med i), og det førte også til vellykkede amerikanske turnéer for begge bands.

I juli 2007 turnerede Gorilla Angreb i Japan. 'Bedre Tider' fra 2006 12" solgte 1500 eksemplarer på kort tid. I 2007 udkom på Hjernespind Records en opsamlingsplade der indeholder størstedelen af bandets tidligere udgivne sange.

31. juli 2007 meddelte Mai at hun forlod Gorilla Angreb. Efter at have søgt efter en ny kvindelig forsanger i et stykke tid forlod Peter også bandet, og Gorilla Angreb blev kort efter opløst. 

Og nu, 9 år senere, er de altså tilbage! 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 01. okt 2016
Add to Calendar