FREDAG 16. FEB 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 135KR

HATESPHERE

LIVLØS

BILLY BOY IN POISON

Med knap 20 år på bagen er HATESPHERE en af metalmusikkens dominerende og mest rutinerede kræfter. Hverken farten eller ambitionerne er imidlertid sænket gennem årene. Bandet turnerer til stadighed verden over og nåede i 2017 med opvarmning for Metallica samt optræden på Helviti-scenen på Copenhell et par foreløbige milepæle på den hjemlige scene. Opvarmningen for Metallica betød samtidig, at HateSphere skrev sig ind i historiebøgerne som det første band eller artist til at spille en officiel koncert i den imponerende Royal Arena.     

Bandet har netop påbegyndt sangskrivningen til det 10. studiealbum. Nok har hovedkomponist Peter “Pepe” Lyse Karmark skiftet efternavn, men inspirationerne er fortsat en god blanding af 80’ernes hard rock, Florida death metal, tidlig speed og thrash-metal og naturligvis eurodance. Der er endnu ikke sat dato for udgivelsen af plade nummer 10, men den forventes at udkomme i løbet af 2018. Forsanger Esben “Esse” Hansen udtaler:

“Hastværk er lastværk. Vi tager den tid, vi synes, vores 10. plade kræver, ikke blot at skrive, men i særdeleshed også at køre i stilling til at blive udgivet. Som et led i forberedelserne, og som noget helt nyt og spændende for os, vil vi afprøve nyt materiale ved vores danske koncerter i februar. Derudover har vi en masse fejringer, idet ‘Serpent Smiles and Killer Eyes’ lige er fyldt 10 år, HateSphere og ’The Sickness Within’ har kobberbryllup til foråret, og sidst men ikke mindst fylder EP’en ’Something New, Something Old, Something Borrowed and Something Black’ 15 år i 2018, og det vil alt sammen sætte sit tydelige præg på en anderledes sætliste.

SUPPORT

LIVLØS begyndte at turnere i 2016 og fik i løbet af meget kort tid oparbejdet en stødt voksende anerkendelse blandt metalelskere landet over. LIVLØS er karakteriseret ved deres karismatiske, intense og højenergiske live shows. De har spillet som support for bands som HateSphere, Artillery og Helhorse og spillet prominente danske festivaler så som SPOT Festival, UHØRT Festival og Royal Metal Fest, og var blandt de udvalgte i den danske division til WOA Metal Battle i 2016.

Efter et anmelderrost debutalbum og koncerter på blandt andet Copenhell og Aalborg Metal Festival har Billy Boy in Poison allerede markeret sig som stærk spiller på den danske metalscene. Bandet spiller moderne death metal, men lader sig ikke begrænse af genrebetegnelser, og når metalhjulene drejer, sker det med masser af overskud og en overvældende tight levering.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 16. feb 2018
Add to Calendar