LØRDAG 13. OKT 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

HEATHE

NARCOSATANICOS

 

Heathe er et projekt rodfæstet i Aalborg uden fast besætning.

Med udgangspunkt i dissonans og endeløs repetition fremmaner gruppen massive og overvældende soniske vægge af rumklangstunge og metallisk klingende støjkollager, hvor desperate halvkvalte skrig indhyllet i kolossale, aggressive energiudladninger giver genklang i et uendeligt mørke.

Heathe udgav i foråret 2016 et demo-bånd på aalborgensiske Danish Vaishyas og er i 2018 klar med en fuldlængde opfølger bestående af det 40-minutter lange nummer "ON THE TOMSTONES; THE SYMBOLS ENGRAVED"

På scenen udfolder gruppen sig som et 9-12 mand stort orkester, hvor strygere, blæsere, strenge, slagtøj og tangenter maler tranceinducerende, massive og bjergtagende lydflader hvor evighed og nutid smelter sammen i en udmattende og nærmest ceremoniel oplevelse.

Blastbeast.dk skriver "I det dybeste mørke afkrog af sindet, venter et regulært bæst på at bryde ud. Hidsigt som fanden selv! Dette bæst hedder Heathe og med deres formørkede trancheskabende agressive doom, er dette én-mands projekt, bestående af Martin Pale, klar til at bringe lytteren på en tur direkte til Helvede!

Skrabet, uploreret og intenst kaster Heathe os nemlig igennem en helvedesmaskine på i alt 3 lange black/doomede numre, hvor gentagelser på gentagelser, skaber tranchedannede øjeblikke hos lytteren!"

Narcosatánicos er en Aarhusiansk sekstet. Gruppens eklektiske udtryk omfatter alt fra støjrock og protopunk til freejazz og eksperimentalmusik, med dyrkelsen af kakofoni, tyngde og intensitet som eneste konstant.

Glæd dig til en aften med fuld smæk på når de jyske støjrockere vælter Loppen

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 13. okt 2018
Add to Calendar