FREDAG 28. OKT 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 235KR

IBRAHIM ELECTRIC

Der er gået et par år, siden Ibrahim Electric sidst lagde vejen forbi Loppen, men nu er ventetiden endelig ovre! Og mon ikke det bliver lige så vildt som det plejer, når Niclas Knudsen, Stefan Pasborg og Jeppe Tuxen deler ud af deres instrumentale (og gale) genialiteter på Loppen fredag d. 28. oktober!?

Ibrahim Electric er en af de mest populære instrumental-grupper i Europa, og har i løbet af snart to årtier udviklet sig til et sprudlende monster af en orgeltrio med sin helt egen fortolkning af, hvad instrumentalmusik kan være. Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet - både i korte soli-spurter og længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over.

"... bedre end Viagra!” – Information, DK

”... faster in your blood than a Ganges parasite" - NYC Jazz Record, USA

Den danske instrumenteltrio har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Spanien, Cypern, Monte-Carlo, Serbien, Litauen, Estland, Polen, Marokko, Tyskland, Finland, Irland, England, Skotland…..for bare at nævne nogle af de steder, hvor de har begejstret publikum.

Ibrahim Electric består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik - nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen (KALAHA m.fl.), trommeslager Stefan Pasborg (Magic Spirit Quartet m.fl.) og Hammond-organist Mr. Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers bestående af elementer fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60'ernes acid-power - altsammen sammensat til den den klassiske “Ibrahim-gryderet”, hvor de tre mødes i en stor fest af legesyge og virtuositet.

Næste gang gryderetten serveres bliver det på Loppen fredag d. 28. oktober, og alle er inviteret med til bords!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 28. okt 2022
Add to Calendar