LØRDAG 16. MAR 2024 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

IST IST(UK)

OCTOBER DRIFT(UK)

OBS. Billetsalget starter fredag d. 24. november kl. 11.00 via Tikkio.

Det britiske post-punk orkester, IST IST, tager deres berømte og berygtede intense liveshow med til København, når de besøger Loppen den 16. marts!

Siden IST IST første, spæde skridt på scenen i 2014, er gruppen ikke gået stille med dørene - i hvert fald ikke når det kommer til deres liveshows! Gruppen har nemlig opbygget ry for at være noget af det mest intense, der er kommet ud af Manchester i løbet af det sidste årti. 

Manchester-kvartetten gik originalt under navnet DAS IST, der dog hurtigt blev skrottet, da det lød for meget som navnet på et industrialband. Alligevel undslap kvartetten aldrig rigtigt klangen af deres originale navn: Pandemi-debuten Architecture er et koldt, mekanisk og metallisk bud på postpunken, der kan give enhver kuldegysninger, når det hjemsøger lytterens øregange.

Med udgivelsen af The Art Of Lying (2021) begyndte IST IST dog for alvor at spøge på den britiske musikscene. Albummet nåede at placere sig på den britiske Top 100 hitliste og landede kvartetten billetten til en række udsolgte koncerter i Storbritannien og Europa. 

I 2023 fortsatte IST IST deres vej op ad karrierestigen med Protagonists. Albummet fremstår mere ligefremt og helstøbt end gruppens tidligere udgivelser med et centralt tema omkring kærlighedens prøvelser og at sidde fast i fortiden. Musikalsk har der også sneget sig mere vrede og aggression ind på Protagonists, det på trods af at skiven også er præget af flere synthesizers og en højere popsensibilitet - efter 10 år er IST IST tydeligvis ikke færdige med at lege med deres lyd. 

Den nådesløse DIY-ånd har IST IST dog aldrig sluppet, og derfor skal du glæde dig til en gang bundærlig og intens post-punk på Loppen den 16. marts!

OCTOBER DRIFT

October Drift er et britisk indierock-band, der blev dannet i 2014. Kvartetten har udskåret sig selv en niche på den bristiske indie-scene med deres unikke tunge, men stadig pop-klingende rock - det er råt, kraftfuldt og brutalt, men samtidigt også catchy. October Drift udgav deres andet albumudspil, I Don't Belong Anywhere, i 2022, og har siden da tourneret som 'special guest' med Editors og We Are Scientist - vi glæders os til at deres gæsteoptræden med Ist Ist på Loppen slutter sig til rækkerne.  

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. mar 2024
Add to Calendar