TORSDAG 31. AUG 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 110KR

KINGTOMMI

BELLEVILLE BABY

kingtommi har været umulig at komme uden om lige siden debutsinglen "Bedre End Dem", der droppede i oktober sidste år. Fang den fremadstormende, unge sanger, producer og rapper, når han lukker sensommeren med sin første headliner-koncert på Loppen d. 31. august med Belleville Baby som special guest!

Midt i efterårsmørket dukkede en slagen majestæt op; på toppen af bjerget med kronen i hånden – uden at turde at tage den på. kingtommi favner polerne mellem storhed og fald, og skriver sange om at føle sig uovervindelig og helt uduelig på samme tid. Det er netop den modsætning, som gør kingtommi til sin generations bud på en rockstjerne.

I oktober solodebuterede han med "Bedre End Dem", som måske antyder arrogance, men snare viser følsom ungdomskuller, så melankolien driver ned ad væggene. Singlen høstede placeringer på Årets Bedste Sange hos Politiken og Soundvenue, rotation på P6 Beat samt supportgigs for Kind Mod Kind og på Zar Paulos Danmarksturné.

I slutningen af 2022 udgav kingtommi sin debut-EP helt ind til knoglerne, der fusionerer kongeblå hip hop og eksplosiv alt-rock. Den er fandenivoldsk, uforudsigelig og skrøbelig på én og samme tid, og er skrevet, sunget, spillet og produceret af kingtommi sammen med sine gode venner, Arto Eriksen (Tobias Rahim, Andreas Odbjerg) og Emil Emborg fra Neon Priest.

Soundvenue kvitterede med 5 stjerner og skrev ”helt ind til knoglerne står tilbage som en kroningsceremoni for en selvsikker tudeprins med et indlysende talent.”

kingtommi fortæller selv om udgivelsen: ”helt ind til knoglerne er den første samling sange, jeg skrev til projektet. De er ret forskellige – fra rap og popmelodier, til guitarstøj, violin og tankestrømme. Men jeg skrev dem med en mission om at søge indad; derind hvor det både er uvant og ubehageligt, hvor jeg kan konfrontere mine følelser og lade det bløde ud i mine sange, så andre måske kan se sig selv i dem. At komme derind hvor kærligheden er størst, men også gør allermest ondt, hvor de store spørgsmål kan stilles, og måske besvares. Helt ind til knoglerne.”

På en scene forlanger kingtommi både mosh pits og stilhed. Det er intenst, stærkt og rørende, og kingtommi spiller som regel med fuldt band; saxofon, guitar, bass og trommer. ”… der er i det hele taget god grund til at sætte forventningerne højt til kingtommi. Ham kommer vi til at høre mere til!”, skrev GAFFA’s Ole Rosenstand Svidt efter koncert på Train i november.

Efter en fuldstændigt proppet koncert på årets SPOT Festival er kingtommi nu klar på at vælte Loppen til sin første headlinerkoncert torsdag d. 31. august!

BELLEVILLE BABY
Belleville Baby er navnet på soloprojektet af den københavnerbaserede sanger og sangskriver Johanne Møller. Det er splintret skandinavisk sadcore om byen og natten, der trækker på inspiration fra den amerikanske indierock og artpunk idoler som Patti Smith og PJ Harvey. 

Belleville Baby startede med at skrive sange i Belleville, Paris, hvor hun boede da hun var teenager. I dag bærer sangene et råt og upoleret udtryk, som man kan høre på de tre singler, som der er blevet udgivet indtil nu, og live udfolder de sig i et drømmende og improvisatorisk univers. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 31. aug 2023
Add to Calendar