TIRSDAG 04. OKT 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

LOATHE(UK)

VOID OF VISION(AU)

OBS. Koncerten er aflyst. Købte billetter kan returneres eller konverteres til gavekort til Loppen via Tikkio.

Det britiske post-metalband, Loathe, har siden 2014 rumsteret i undergrunden på den britiske heavy-scene. Debutalbummet ‘The Cold Sun’ fra 2017 satte dem på landkortet og nu med 2021's ‘The Things They Believe’​ er gruppen endelig klar til at drage på Europaturné. Med sig som support har de australske Void of Vision.

Loathes intense og instinktive liveshows markerede dem tidligt i karrieren, som et band med store ambitioner. Deres andet album, 2020's ‘I Let It In and It Took Everything’, efterfulgt af 2021's ‘The Things They Believe’, har fortsat med at drive bandet fremad, og nu er deres ambitioner begyndt at blive realiseret.

I stedet for at eksistere inden for én genre eller stilart, henter Loathe inspiration hos overraskende kilder. Både Radiohead og The 1975 er hjørnesten i den tilgang, de tager med deres musik, dels i lydmæssig forstand, men også i forhold til at være et band, der stræber efter at gøre hvad de vil.

Loathes seneste plade ‘The Things They Believe’ blev udgivet i februar 2021, og er et dristig ambient soundtrack-album med kompleksitet og soniske landskaber.

I 2021 spillede Loathe bade på Download Festival Pilot, Reading, Leeds Festival og Slam Dunk. De turnerede i Storbritannien med While She Sleeps, efterfulgt af en britisk headliner tour i december 2021. Loathe har tidligere turneret med artistersom Beartooth, Of Mice & Men, Architects, Stray From The Path, While She Sleeps, The Devil Wears Prada, Hollywood Undead og mange flere.

Men tirsdag d. 4. oktober bliver det Loppens tur, når det fremadstormende band indtager scenen!

SUPPORT: VOID OF VISION
Siden deres fremkomst på metalscenen for næsten ti år siden, har australske Void Of Vision forstærket deres position, som ét af de mest innovative bands inden for heavy-scenen i dag. Nu, i hælene på deres mest lydmæssigt slående udgivelse til dato, ’CHRONICLES II: HEAVEN’, er gruppen klar til at dominere den internationale scene med deres første tour i Europa i over tre år.

’HEAVEN’ er en fortsættelse af bandets CHRONICLES -serie, der begyndte med ’CHRONICLES I: LUST’, udgivet i oktober 2021. Hvor ’LUST’ optrævler temaer om mental sundhed, parforholdskriser og en kultur af voldelige mænd i musikindustrien, fokuserer ’HEAVEN’ på selvrefleksion og omfavnende personlig vækst.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 04. okt 2022
Add to Calendar